TOPP 5 | SPISELIGE OPPSKRIFTER

Jeg eeelsker å bake! Det gjør jeg gjerne til alle anledninger, der jeg har muligheten. Jeg baker alt fra kaker til kanelsnurrer til pizzabunner til paier. Jeg er også en skapning som elsker å teste ut nye oppskrifter, sånn ca hele tiden. Ofte baker jeg flere nye, enn dem gamle. Derfor vil jeg dele mine beste oppskrifter med dere, som jeg også har delt her på bloggen før.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

 

1. GULROT MUFFINS

♥ Jeg er ikke i tvil om hvilken oppskrift som topper alle, nemlig disse muffinsene. Disse er så ferske du kan få dem, uten dynking. Samboer som ikke liker slike smaker i utgangspunktet, ville gjerne at jeg skulle bake flere når vi var tomme for disse. Det sier mye og anbefales!

 

2. OREO KULER

♥ Disse oreo kulene har jeg fått veldig god tilbakemelding på, med god grunn! Med kun tre ingredienser, får du disse nydelige kulene som har en helt nydelig smak mellom salt og søtt.

 

3. SUNNE PANNEKAKER

♥ Jeg har laget mange pannekaker i livet, men disse er de aller beste. Jeg elsker at dem både er enkle å lage, litt sunnere enn vanlig og super gode på smak. Det er en genial og veldig god frokost, men også godt til middag faktisk!

 

4. CHIAPUDDING

♥ Vil du ha en sunn og frisk frokost, er dette en oppskrift jeg vil anbefale!

 

5. HJEMMELAGET TOMATSUPPE

♥ Noe jeg har begynt å like godt, er supper. Da er det ingen som slår denne hjemmelagde tomatsuppen. Den smaker rikt av tomater, men på en god måte. Jeg blir sulten bare ved å se på bildet.

 

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

22 kommentarer

Siste innlegg