BLOGGING ER ET YRKE SOM ALLE ANDRE YRKER

DET ER BARE Å SITTE FORAN EN DATAMASKIN

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Jeg har hørt det før og jeg vil garantert få høre det igjen, at det er enkelt å blogge. For dem som har det som en jobb, så innebærer det «bare» å sitte inne og skrive. Vel, en snekker driver «bare» å klatrer opp et stillas for å spikre noen planker. Eller en dataingeniør sitter «bare» foran en datamaskin og driver med vedlikehold av datasystemer.

FEIL!

En snekker og en dataingeniør har to viktige og garantert krevende jobber, hvis du tar en nærmere kikk og får et større spekter. Men, blogging. Det handler bare om å sitte foran en datamaskin, skrive noe greier og ta med et par bilder. Nei, det kunne ikke vært mer feil. Jeg har ikke bloggen som en jobb, men jeg startet å blogge fordi jeg mener jeg har viktige temaer å snakke om. Jeg vil dele erfaringer, for å vise andre at dem ikke står alene. Jeg vil gjøre en forskjell, da kanskje noe av det jeg skriver kan nå ut til noen. DET er faktisk viktig, selv hvis det er snakk om å gjøre det av yrke.

En blogger velger sitt yrke, på samme måte som en annen velger et hvilket som helst annet yrke. Forskjeller er det selvfølgelig, men det vil det alltid være mellom ALLE yrker. Skal vi virkelig bruke tid på diskusjoner om hvorfor ikke blogging sees på å være en jobb, når man kan bruke tid på viktigere temaer?

For en blogger er det ikke ofte snakk om jobb fra en tid til en annen, men jobben følger dem hele dagen og gjerne hele døgnet. Flere bloggere tjener penger på det dem driver med, av en grunn. En ide, et innlegg, et bilde, et sted, planlegging. INGENTING kommer gratis. Bloggere er kommet for å bli, så hvorfor ikke bare akseptere det? Det er faktisk mye bra, hvis noen bare velger å se forbi nesetippen.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

20 kommentarer

Siste innlegg