STORYTIME | JEG FIKK ANFALL UNDER EN MATTEPRØVE

JEG MÅTTE FORTRENGE ANFALLENE JEG FIKK

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Noe jeg fikk en del ønsker om på bloggen før, var ulike såkalte storytime. Altså historier som har skjedd i livet mitt, som jeg husker veldig godt. For å være ærlig, kom jeg til slutt ikke på flere. Ikke det at det ikke har skjedd mye i livet mitt, men fordi jeg bare glemte det helt. Jeg tenkte at nå var det på tide å skrive et nytt innlegg, nettopp fra en hendelse jeg husker godt.

Dette fant sted på ungdomsskolen, da jeg skulle ha en matte prøve. Jeg har alltid vært en person som blir nervøs før en prøve, da i alle tilfeller. Uansett hvor godt forberedt jeg er, så har jeg dette i meg. Ikke vet jeg hvorfor, men sånn er det bare. Det er selvfølgelig ubehagelig til tider, men jeg har nok blitt bedre på det. Den gangen var jeg ikke så god på det, da jeg skulle få et panikkanfall under prøven. Jeg visste heller ikke mye om angst og slike ting den gangen, så jeg tenkte selvfølgelig ikke noe på det senere. Prøvde vel heller å fortrenge det hele, som var nokså ubehagelig.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

En stund etter det måtte jeg fortrenge slike anfall, da jeg trodde at det var noe galt med meg. Jeg ville ikke at noen skulle vite om det, på en måte.

Jeg husker godt jeg satt med stolen inn mot veggen, slik at jeg måtte lene meg tilbake mot veggen. Pustet tungt, kaldsvettet og lurte på om noen skulle se meg. Hvor tullete så det ikke ut, dersom noen skulle se meg sånn. Tenkte jeg, selvfølgelig. Det er første gang jeg kan huske at jeg fikk et slikt angstanfall, iallefall som jeg er klar over.

Flere som har vært borte i noe liknende?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

14 kommentarer

Siste innlegg