7 VELDIG RARE TING JEG GJØR

BLIR JEG FLAU OVER Å FORTELLE DERE?

 

Vi kan vel alle plukke ut noen rare ting vi gjør, som jeg syntes er litt morsomt å få frem. Derfor liker jeg å vise frem mine rare sider og det er vel ikke kjedelig å lese slike innlegg, har jeg forstått. Jeg kommer aldri til å bli flau over å dele slike fakta, så hvis dere ønsker flere slike innlegg – let me know!

7 WEIRD THINGS I DO

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Styrer unna kumlokk. Dette vet jeg mange gjør og det samme gjør jeg. Jeg unngår disse, fordi jeg har sett flere videoer som noen har gått gjennom. Bare for tull, selvfølgelig. But, still..

2. Husker aldri om jeg har låst døra. Hver eneste kveld husker jeg ikke om jeg låste døra, men jeg gjør det hver kveld selv om jeg ikke husker det.

3. Irriterer andre når jeg stresser. Hvis jeg føler meg stresset, irriterer jeg ofte sem rundt meg. Da for å fo bort mitt stress over på noe annet.

4. Snakker med hendene. Det er litt komisk. Når jeg snakker og blir engasjert, vifter jeg ofte med hendene også uten å tenke over det.

5. Motivasjonen kommer på natta. Ettersom jeg ikke alltid får sove, så hender det ofte at jeg får motivasjon gjerne på natta.

6. Snakker engelsk når jeg er alene. Jeg snakker ofte engelsk med meg selv, når det ikke er andre til stede. Jeg tenker til og med ofte ogsåpå engelsk, haha.

7. Pålegget må dekke hele brødskiven. Blir heller knekkebrødet, da jeg ikke ofte spiser brød. Men, jeg må ha pålegget på slik at jeg ikke ser noe av knekkebrødet på toppen.

Har du noen rare vaner du vil fortelle, hehe?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

24 kommentarer

Siste innlegg