11 TING JEG ELSKER VED MEG SELV

Hei dere! Jeg skulle bare skrive 5-6 ting jeg er fornøyd med, men så fant jeg søren meg hele 11 ting jeg setter stor pris på ved meg selv. IKKE DÅRLIG! Jeg syntes det er så viktig å løfte seg selv opp og det mener jeg at innlegget lyser av.

11 THINGS I LOVE ABOUT MYSELF

 

– SMILET MITT. Jeg har alltid fått høre at jeg har et veldig fint smil, noe jeg selv også liker. En gang i tiden ble jeg fortalt at jeg burde ha regulering, men jeg angrer ikke på at jeg lot være. Greit å være litt orginal, hehe.

– EN GOD LYTTER. Jeg lytter alltid til hva andre sier, før jeg sier noe selv. Jeg vil at venner, familie og kjæreste skal vite at jeg lytter til hva dem sier – hvis dem ønsker å snakke med meg.

– LER OG SMILER OFTE. På gata smiler jeg alltid til andre mennesker, noe jeg også gjør ellers. Jeg er ALDRI sur foran andre mennesker, da holder jeg meg heller for meg selv hvis jeg skulle ha en dårlig dag.

– BRYR MEG IKKE OM STYGGE KOMMENTARER. Dette gjelder ikke bare på bloggen, men jeg syntes litt synd på dem som må kritisere andre mennesker. Om det bare er en liten kommentar, så syntes ikke jeg det er noe positivt.

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

– TIL Å STOLE PÅ. Så mange mennesker opp i gjennom som jeg ikke har kunnet stole på, noe jeg virkelig ikke selv vil være. Derfor holder jeg på hemmeligheter, dersom hvem som helst betror dem til meg.

– TENKER PÅ ANDRE. Og jeg bryr meg veldig om andre mennesker, noe jeg er veldig glad for at jeg gjør.

– SNILL MOT DYR. Denne setter jeg høyt og nært hjertet mitt. Jeg elsker dyr og ville aldri gjort disse nydelige skapningene noe vondt.

– LIKER Å LAGE MAT. Noe iallefall aldri min samboer eller familie klager på, hehe ♡

FAVORITT: HJEMMELAGET TOMATSUPPE

– DRITER MEG UT UTEN Å BRY MEG. Jeg ble helt ut av meg før i tiden, hvis jeg falt på bakken eller sa noe teit. Men, i dag elsker jeg det! Hvorfor ta seg selv så seriøst og være så ordentlig hele tiden? Slik ønsker jeg å være.

– STERK PSYKISK. Jeg har vært i gjennom mer enn kanskje noen vet om, og det har ikke bare vært lett. Dette er en av mine sterkeste egenskaper jeg er VELDIG stolt av.

– FORNØYD MED MEG SELV. Jeg har lært litt etter litt og like meg selv slik jeg er. Utseende og kropp betyr ikke alt, men å føle seg vel med den kroppen man er så heldig å ha – DET betyr alt for meg. 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

38 kommentarer

Siste innlegg