2 PERFEKTE GAVER TIL MORSDAG OG VALENTINE’S DAY

Produktene er sponset av Coolstuff / annonselenker

FINE GAVER UTENOM DET VANLIGE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hei og god onsdag dere!

I dag har jeg det ganske bra, så derfor skal jeg gi dere tips til både morsgave og gave til Valentine’s Day. Jeg vet hvor vanskelig det kan være å finne den perfekte gaven, men jeg har vært så heldig og få plukke ut to gaver fra Coolstuff. Dette er to gaver litt utenom det vanlige, noe jeg syntes er utrolig kjekt å gi bort. Begge gavene passer til begge anledninger. Coolstuff har fort blitt til en av mine favoritt nettbutikker og med god grunn. Dem har så mye forskjellig utvalg til rimelige priser, at det er virkelig verdt å ta turen innom.

.. Dette ser ut som en stor og god genser, men det er et pledd! Stoffet er bare helt nydelig og så mykt, at jeg skal virkelig kjøpte meg flere slike etterhvert. Uten tvil. Man trenger ikke andre pledd, hvis man har et slikt. Det mener jeg virkelig og jeg gleder meg til å gi denne til mamma på morsdagen. Denne kommer også i mange fine farger.

HER KAN DU FINNE PLEDDET

.. Denne har jeg ønsket meg og sett på Coolstuff sin side leeenge! Jeg elsker å dyppe frukt i sjokolade, så da er denne midt i blinken. Spesielt til Valentine’s Day, noe jeg skal bruke denne til en fin anledning. Hvor fint er det ikke å sitte med en god middag, med denne på vent til etterpå? Det er bare å tenne på lyset, ha oppi sjokolade og vips. Helt nydelig, spør du meg 

DERE FINNER DETTE FINE KRUSET HER

Noe som falt i smak?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

19 kommentarer

Siste innlegg