7 TING JEG VIL GJØRE I FEBRUAR

God fredag, dere! ♡

Det er helt vittig at vi faktisk har vært gjennom en måned på det nye året, herregud hvor blir tiden av. Den kommende måneden, som vi nå er inne i, skjer det mye spennende. Jeg er veldig klar for denne måneden som nå er på vei. Derfor vil jeg deler noen planer jeg har, med dere!

7 PLANER JEG HAR I FEBRUAR

 

1: Kiel tur. Om veldig kort tid, blir det tur på Kiel fergen i et par dager. Noe jeg gleder meg veldig til. Det er deilig å komme seg litt bort og kose seg, vekk fra hverdagen.

2: Gode trenings rutiner. Etter flere uker med sykdom, er jeg klar for å komme inn i gode rutiner. Dette gjelder da også med treningen, som har vært deilig å komme i gang med igjen.

3: Hekle ferdig en genser. Jeg holder på med en genser jeg virkelig gleder meg til å vise dere, men som tar litt tid. Den skal bli ferdig denne måneden.

4: Første kjøretime. Jeg kommer ikke til å skrive så mye om lappen, annet enn at jeg skal begynne denne måneden. Da setter jeg fort press på meg selv, hehe. Men, jeg gleder meg veldig til å komme i gang!

5: Besøke venninner. Jeg elsker å reise, derfor er det perfekt å ha venninner i andre byer også. Hehe! Så det skal nok bli noen bussturer hvis det strekker til, håper jeg.

6: Prøve en ny oppskrift. Som dere kanskje vet, så elsker jeg å lage noe nytt. Det vil jeg også gjøre i løpet av denne måneden.

7: Se på OL. Ja, jeg elsker vinter idrett. Noe jeg gleder meg veldig til, er nettopp og kose med foran tv-en. Det er ikke mye jeg egentlig følger med på, men OL skal jeg ha med meg.

Noe spennende som skjer hos dere?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

26 kommentarer

Siste innlegg