TENK PÅ DETTE NESTE GANG DU DØMMER

.. Er det noe som gjør meg irritert, så er det folk som må dømme andre mennesker. Men, det sier mer om dem enn de som blir hengt ut. Jeg forstår bare ikke hvorfor. Vi er mennesker, hver og en av oss. Slike handlinger kan gjøre oss til dem man er, på godt og vondt. Hvorfor ikke bare være snille mot hverandre? Nei. Selvfølgelig er det ikke like lett for alle, med ulik bakgrunn og opplevelser. Jeg ser den. Men, det finnes hjelp og noen å snakke med. Nei, ikke alltid lett. Men, muligheten finnes hvis man faktisk finner grunnen til og ville det nok.

NOE Å TENKE OVER NÅR NOEN ØNSKER Å DØMME NOEN :

 

1. Alt har en grunn. Det ligger alltid en grunn bak enhver situasjon, uansett hvordan du velger å se det.

2. Ingen vet hvordan personen har det. Det vet kun personen selv og vi vet ingenting om livssituasjonen.

3. Du er ikke bedre, enn noen andre. Alle kommer fra et sted. Noen vil alltid være glad i deg. Du er viktig for noen. Hvorfor skrive til vedkommende, at du er bedre enn dem?

4. Man velger ikke kampene sine. Igjen, vi vet ikke alt og vi vet heller ikke hvorfor.

5. Alle er ulike. Selv tvillinger har ulik personlighet og er hvert sitt individ. Man kan ikke alltid forstå, men man kan respektere.

6. Usikre på seg selv. Det er lett å la det gå utover andre, men er det ikke lettere å se det på denne måten – enn å muligens gjøre mer skade?

7. Mange måter å si det på. Nei, man skal ikke godta alt. Men, det finnes flere måter å si det på. Dritt slenging er en ting, men det går an å snakke på en ordentlig måte. Kjeft går ofte inn det ene øret, og ut det andre.

8. Ingen er perfekt og alle tråkker feil. Bare innse det, vi gjør alle feil. Det er lov og vi lærer så lenge vi lever.

 Det er ikke alltid greit å dømme noen, uten å ha i bakhodet at vi langt i fra vet alt.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

24 kommentarer

Siste innlegg