FØLG DISSE 6 PUNKTENE FOR Å FÅ DRØMMEKROPPEN :

Kropps idealet har blitt snudd på hodet, dem siste årene. Folk blir påvirket. Noen oppsøker måten man må være på, for å passe inn. «Den ønskede kroppen» må ofte følge disse punktene til punkt og prikke :

 

1. Stor rumpe, så du minst må gå opp en størrelse eller to i bukser.

2. Midjen må være smal.

3. Brystene skal helst være litt størrelse på, så dem «passer til resten av kroppen din»

4. Dobbelhaka må bort. Fy-fy!

5. Brunfargen på være fin. Selvbruning eller spray tan må ofte til. Simple.

6. Du må ikke veie for mye, selv om rumpa og puppene skal være litt størrelse på.

Først må jeg presisere klart og tydelig : det er INGENTING galt i å passe under alle disse punktene, tvert i mot. Men, jeg mener det blir feil og ville «endre» på noe som allerede er fint. KUN for å passe inn. Det er synd at mange føler dem må, uten at jeg dømmer noen som helst for hva dem ønsker å gjøre med kroppen sin. Virkelig, men jeg vet hvor vondt det føles.

Jeg vet hva jeg snakker om, når det kommer til kropp og det å være usikker på seg selv. Jeg har hatt mine perioder, der jeg ville klippe bort magen min. Jeg hadde det vondt innvendig og utvendig. Jeg gråt meg selv til søvn, fordi jeg ikke følte meg bra nok. Men, sannheten er at det å skille seg ut er faktisk det som er kult. Slik er det for meg. Det imponerer meg å se andre skille seg ut, og ikke prøve å leve opp til det man tror mange forventer av deg. DET er kult.

.. Det er viktig å snakke til seg selv, som om det var din egen venninne. Du tråkker ikke ned på h*n, men prøver så godt du kan og være positiv og si positive ting. Prøv å gjøre det til deg selv også.

Et bilde på Instagram er BARE et bilde. Vi vet ikke hva som ligger bak. Kanskje vedkommende la ut et litt frekt bilde, fordi h*n har hatt en dårlig dag, kranglet med kjæresten eller har mistet noen? Hva vet vi egentlig om sorg, utfordringer og vonde tanker hos andre? Ingenting. Jeg vet det er lett å sammenlikne seg med andre, men du vet hvem du er. Det er det ikke alle som gjør, selv om bildene på Instagram kan være fine å se på. For ja, det finnes mange fine bilder som det burde være greit å se på. Så hva om du sammenlikner deg med en usikker jente, som bare er redd for å gjøre feil? Du vet faktisk aldri hva som kan ligge bak.

Men, det er viktig å være snill mot seg selv. Når du gjør noe bra, si det høyt. Får du til noe, du aldri trodde du skulle klare. Skriv det ned med store bokstaver og les det når du er nedfor. Smiler du til en på gata og får et smil igjen, tenk på det. Tenk på de små gledene og klapp deg selv på skuldrene!

Ingen magi vil skje over natten av den grunn, men jeg lover deg at det kan bli litt enklere over tid .. Og takk til dere som sender meg tips til hva dere vil se jeg skriver om, noe jeg alltid setter stor pris på 

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

22 kommentarer

Siste innlegg