7 TING KJÆRESTEN DIN IKKE VIL HØRE

Ingen forhold er like, noe jeg vel egentlig ikke trenger å si. Men, allerede gjort. Poenget er at det skal virke litt morsomt, noe jeg syntes da jeg skrev dette innlegget. Håper dere ser på det som litt komisk, og ikke tar dere noe nær av det. Det er iallefall ikke meningen. Hihi.

7 PUNKTER HAN IKKE VIL HØRE

 

1. Ser jeg tjukk ut i dette?

Du har tatt på deg et nytt antrekk, der du kanskje ser litt misfornøyd ut selv. Dette er vel en god klassiker, da å spør kjæresten. Sannheten er at du egentlig ikke vil vite hva han syntes, men du spør uansett. Han vil alltid syntes du er fin uansett, men hva hvis han skulle være ærlig og si at det ikke var fint? Da sier det seg selv at det aldri kommer noe godt ut av det.

2. Det er ikke det, men det er meg..

Altså, denne blir jeg faktisk litt irritert på når jeg ser det på film. Hvorfor ikke bare være helt ærlig, når du først skal gjøre det slutt med en person? Et brudd gjør vondt uansett, så hvorfor pynte på sannheten?

3. Har du husket det?

Selvfølgelig gjør det ikke noe å spør om han glemte å ta ut kaffetrakteren. Men, hvis du stadig spør med disse ordene, skal jeg love deg at det ligger litt angst under.

4. Vi må snakke sammen

Denne ligger vel også høyt til en klassiker, men er vel også vanlig. Jeg prøver og si det på en litt annen måte, men det er vel samme mening uansett. Det trenger ikke en gang å være noe, men vær du sikker på at mannen allerede har laget noen skremmende historier i hodet sitt. Kom til poenget, så han ikke blir sittende lettskremt.

5. Jeg har tenkt litt..

Det er vel ikke og komme unna, at kvinner kanskje tenker og analyserer litt mer i et forhold – enn menn. Men, når du i tillegg må si i fra at du har tenkt litt, da er det ikke rart mannen kan tro det er noe alvorlig galt.

6. Vær en mann!

Ja, han er vel nokså sikker på at han ikke er en kvinne? Det kan være lett for mannen og bli usikker på seg selv, hvis dette stadig skulle blitt nevnt.

7. Syntes du rumpa mi har blitt større?

Her finnes det vel ingen riktige svar på, haha. Sier han nei, så blir du redd for at han er misfornøyd. Men, sier han derimot ja, så kan han like gjerne bare gå å legge seg..

Jeg har tatt noen av punktene fra filmer jeg har sett, som har vært humoristisk sett. Så er det noen som er selvopplevd, selvfølgelig. Men, det gjelder jo langt i fra alle disse punktene. Meg selv inkludert. Morsomt er det, syntes nå jeg 😉

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

20 kommentarer

Siste innlegg