8 PROBLEMER JENTER HAR OM SOMMEREN

Ettersom jeg begynner å se litt frem til sommeren, tenkte jeg at det kunne være artig å dele et slikt innlegg. Selv om kanskje årstiden ikke er på sin plass, men hva gjør vel det? Det skal jo aldri være bare-bare med oss jenter, da det er mye vi må ta hensyn til. Spesielt på sommeren. Det er nok mer, enn det gutta kanskje tenker over. Jeg syntes ikke det er annet, enn utrolig morsomt.

8 PROBLEMER JENTER HAR OM SOMMEREN

 

1. Bleik + sol = rød som en tomat

Altså, dette gjelder langt i fra alle. Men, det gjelder noen som jeg vet. Jeg er definitivt en av disse, da jeg veldig fort kan ende opp som en rød tomat. Selv om jeg har vært flink til å ha på solkrem de siste årene, presterer jeg alltid å bli solbrent. Hvert år.

2. Gnagesår

Jeg snakker ikke om gnagesår bak beina, men mellom lårene. Høres kjent ut, kanskje? Ja. Når det blir ekstremt varmt på sommeren, har tatt på en fin kjole og skal gå langt – så hender dette ofte med meg. Men, heldigvis redder en kort strømpebukse meg. Du kan også bruke baby pudder, som funker bra!

3. Store mengder uønsket hår

Ja, hår vokser overalt og ganske ofte føles det som. Det merkes iallefall på sommeren, da behovet for barbering blir litt større. Spesielt for oss jenter, naturligvis.

4. Skifte bikini

Jeg husker før i tiden var det bare for mamma å holde håndklet oppe, så du kunne skifte til badetøy. Det fungerer ikke lengre, hvis du er på stranda med mye folk. Iallefall syntes jeg det blir litt vanskelig. Derfor kjører jeg alltid bikini under klærne, så jeg kan unngå skifting.

5. Sminke

De siste årene har jeg sminket meg lite, rett og slett fordi jeg ikke mener det er nødvendig. Min hud har godt av å puste og få litt sol. Vi jenter vet at sminke, varme og sol ikke passer godt sammen.

6. Jumpsuit på do

Eh, ja.. Alltid en dårlig kombinasjon. Mange kan nok kjenne seg veldig godt igjen, da dette plagget må tas helt av når man skal på toalettet bare for å skvette litt. Ikke rart det har blitt mindre slike i løpet av årene!

7. Å finne lik bikini størrelse

For meg er det helt idiotisk å kjøpe en bikini, som er i et sett. Det er aldri lik størrelse på overdel og underdel. Så hvorfor ikke bare selges hver for seg, istedenfor å kjøpe to deler der kanskje bare en av delene passer?

8. Håret brenner

Dersom du har litt lengde på håret, eller i det hele tatt har hår på hodet – kan vel mange skrive under på at det blir varmt. Det er som å ha et varme aparat på hodet, når det er på det varmeste.

♡ Har du noe å legge til?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

16 kommentarer

Siste innlegg