SVAR PÅ SPØRSMÅL | RUMPE, REDIGERING AV BILDER, KROPP ++

Bryr du deg om å ha en fin rumpe?

Jeg måtte le litt da jeg fikk dette spørsmålet, da jeg egentlig ikke ville ta det med. Men, jeg kan svare enkelt og greit at jeg bryr meg om å holde meg i form. Jeg bryr meg ikke om å se slik eller sånn ut. Når jeg blir frisk, skal jeg komme i gang med turer og litt trening igjen. Det ser jeg frem til.

Jeg synes du har veldig fine verdier spesielt liker jeg hva du skriver om samfunnet og fokus på kropp. Kanskje du kan skrive et egen innlegg om tankene dine rundt dette?

Tusen hjertelig takk  Jeg kan selvfølgelig skrive et innlegg om det, men jeg legger ved link til flere innlegg jeg har skrevet på bloggen.


FRA TJUKK TIL LYKKELIG

HVORFOR SKAL KROPP VÆRE SÅ FORBANNA VIKTIG?

ER KROPP SÅ JÆVLIG FARLIG, DA?

Lurer på hvordan musikk du hører på?

Det er så mye forskjellig jeg hører på, men gjerne dagens hits. Jeg kan linke til spotify listene jeg bruker mest, som da dere finner her & her.

Jeg lurer på hvor du redigerer bildene dine? Veldig fine 🙂

Tusen takk for det! Jeg redigerer alltid bildene mine i photoscape, som er gratis. Her redigerer jeg bildene lysere, mer kontraster og litt gamma lyshet.

Hva liker du gjør uten om blogge og sånt?

Jeg liker å trene, være med venner / familie, fotografering, lesing, baking og sikkert mer. Jeg liker å ha noe å gjøre, da jeg godt liker å prøve noe nytt.

Hva jobber du med?

Jeg er student, så har ingen jobb.

♡ Har du spørsmål til neste uke?

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

16 kommentarer

Siste innlegg