JEG SKULLE ØNSKE DET VAR LETTERE

Du er kanskje som meg, der jeg ikke alltid føler at jeg gjør ting for meg selv. Men, til tross for hva andre sier og mener?

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Det er ikke lett å stå for alle avgjørelsene man tar, fordi du lett kan få en tanke om hva andre rundt deg vil si. Det kan også være at du får en følelse, av at du har mislykket eller at noen kjære og nære ikke er like glade i deg. Jeg vet. Jeg vet hvordan det føles. Det er vondt. Kanskje det hadde vært lettere å gjennomføre ulike ting, hvis man ikke kjente på det store forventningspresset. Du må spise riktig, du må bruke riktige ord, du må jobbe hardt, stresse livet av deg hele tiden, ta skolen slik “alle” andre gjør. Du må. Du må bare alt på en gang.

Jeg skulle helt ærlig ønske at det var lettere å ta avgjørelser. Jeg burde tenke på at det faktisk er mitt liv, jeg som skal leve det og jeg som styrer det i mitt tempo. Uten og måtte unnskylde meg.

7 kommentarer
  1. Jeg hadde det også sånn da jeg var yngre, men etter som jeg ble eldre har jeg lært meg i å gi blaffen i hva andre mener. Jeg tar beslutninger på hva jeg mener er riktig for meg, og ikke hva andre mener jeg skal gjøre. Er jeg i tvil, så spør jeg om råd, ellers ikke.

   Stol på deg selv at det du bestemmer er riktig for deg, så får andre mene det de vil 💖

  2. Det er ikke enkelt nei! Har slitt mye med dette å tenke på hva alle andre rundt mener, men nå er jeg flinkere til å ta mine egene avgjørelser å tenke på hva som virkelig er riktig.

  3. Det kan være ganske vanskelig å ta de avgjørelsene man er sikker på at er best for en selv, med tanke på det forventingspresset som du skriver! Det å føle det presset konstant er så frustrerende og vondt. Dette synes jeg var utrolig bra skrevet! Det er noe å virkelig jobbe med, det å gjøre hva som er best for en selv, og ikke hva en tror alle andre vil du skal gjøre..

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg