DETTE ER DEN TREDJE PERSONEN JEG MELDER..

For noen måneder siden tror jeg det var, så kom jeg over en blogg med identiske innlegg og ord som var kopiert fra min blogg. Jeg skrev også et innlegg om det, faktisk. Jeg ble så sint og ikke minst skuffet, fordi du legger mye tid i det du skriver. Min blogg er personlig og derfor får jeg en ekkel følelse i magen, når jeg kommer over noen som jeg ser tydelig har kopiert mine innlegg på bloggen MIN.

Det har jeg gjort igjen, faktisk nå for tredje gang.

Har tenkt tanken på at jeg skal la det ligge, men jeg klarer det ikke. Jeg må si i fra og jeg må dele det med dere, fordi jeg håper vedkommende leser dette. Det gjelder alle, selv om dem sikkert ikke mener noe vondt med det overfor meg. Men, tenk hvis du skriver et personlig innlegg om noe som har skjedd i livet ditt. Så skal noen ta det fra deg og dele det på sin hjemmeside? Er det greit? Det tror jeg ikke. Jeg kan ikke si jeg ofte «reagerer» på ting og må gi uttrykk for noe, men det følte jeg for nå og med god grunn.

Jeg vil heller ikke henge noen ut med navn på bloggen min, men jeg kan si det slik at jeg har bilder av innleggene og jeg kommer til å sende blogg.no en mail om dette. Melde i fra, rett og slett. For slike tilfeller syntes ikke jeg er noe greit.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

38 kommentarer

Siste innlegg