9 TING JENTER GJØR SOM GUTTER IKKE SKJØNNER

Dette er ting min kjæreste kan skrive under på, selv om jeg langt i fra gjør alt jeg nevner her. Men, jeg vet jo om flere som har uttalt seg. Vi jenter gjør tydeligvis mye rart, som mange gutter ikke forstår. Litt morsomt er det også, da vi kan være flinke til å le litt av den andre parten.

9 TING IKKE ALLE GUTTER SKJØNNER OM OSS JENTER

 

1. «Hvorfor skal du kjøpe et par sko til, når du har 10 nesten like par fra før av?» Denne er vel en typisk greie, som jeg tror gjelder for mange. Jeg syntes jo dette er bare komisk og hadde det vært meg, så hadde jeg fått meg en god latter.

2. Vi jenter tar ofte på oss høye hæler, når vi vet at vi skal gå langt med dem. Kanskje ikke så rart at guttene ikke helt ser den?

3. Når vi jenter har masse klær i skapet, men «har ingenting å ha på seg»

4. Ofte pakker vi til en ukes ferie, når det kun er snakk om en helg. Denne må jeg si er for det meste omvendt hos oss, hehe.

5. En ting jeg kjenner meg igjen i selv, er hvordan vi jenter ofte skal tolke ulike ting andre sier. Uten grunn også, egentlig.

6. Hvordan vi kvinnfolk tar på oss strømpebukser. Denne må jeg le av.. Hver eneste gang!

7. Når vi ikke alltid forstår hvordan vi skal skifte en liten del på bilen, når vi skal hjelpe til. Altså, alt må jo læres. For min del lærer jeg ingenting, dersom jeg blir tatt for å si noe dumt.

8. Hvis vi skal sminke oss «litt», men må frem med 7 forskjellige ting.

9. Vi bruker ulike klesstørrelser, selv om det er en bukse eller genser. Størrelsene varierer noe veldig og vi kan ikke noe for at ikke alltid «den ene» størrelsen ikke passer..

Facebook HER Instagram HER Ukens spørsmål HER

30 kommentarer

Siste innlegg