DERE FINNER MEG PÅ FLERE STEDER

Over en lengre periode, har jeg fått mange spørsmål om hvor dere kan følge meg på sosiale medier. Dette er på ingen måte en oppfordring til det ene eller andre, men det er jo greit med en oversikt over hvor dere kan finne meg. Spesielt når jeg får en del spørsmål, nå i det siste ganske ofte.

INSTAGRAM

Som dere kanskje har fått med dere, bare elsker jeg denne appen. Jeg er hekta. Her får jeg mye inspirasjon og jeg kan selv dele mine bilder. Dere finner meg under navnet @victorialarseen ♡

FACEBOOK

Her har jeg faktisk to sider, som dere gjerne kan følge meg om dere vil. Jeg har en egen side for bloggen. Her legger jeg ut innleggene på bloggen, men også ting som skjer som er verdt å skrive om. Den andre siden er min såkalte «fotoside» med navnet «Hobbyfotograf Victoria Larsen»

SNAPCHAT

Her prøver jeg å legge ut litt forskjellige ting, som skjer i livet mitt. Det kommer nok til å dukke opp flere bilder her, som jeg ikke deler på bloggen. Hvis dere vil følge med og se litt mer av hverdagen min, kan dere følge min bruker som har fått navnet «vvicctoriaa»

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

16 kommentarer

Siste innlegg