SVAR PÅ SPØRSMÅL | BLOGGERE JEG MISLIKER, BLOGG PENGER, EN HEMMELIGHET ++

YOU ASKED | I ANSWERED

 

Hva er du mest stolt av og ha oppnådd i livet?

Denne virker kanskje rart for noen, men jeg skal uansett si det. Da jeg flyttet ut for første gang inn i ny leilighet, alene. Etter det forstod jeg endelig at jeg klarer meg alene, uten og måtte være avhengig av andre på den måten.

Er bloggen din jobb? Tjener du penger på å blogge?

Nei, bloggen er ikke min jobb. Det er min hobby. Så da er svaret nei, jeg tjener ikke penger på å blogge.

Hvordan ser en vanlig dag ut for deg?

Hvis jeg ser bort fra blogging, så kan jeg jo fortelle dere hva som er en typisk dag for meg. Jeg står opp mellom kl 9-10, men ikke hvis jeg har tidlige avtaler. Koker meg te og lager ofte frokost. Så følger jeg mitt treningsprogram og trener styrke. Leser i skolebøker. Tar meg en gåtur eller en tur på kafe. Besøker familie / venninne. Lager middag. Gå en tur. Ser på tv om kvelden. Ja, nokså «vanlige» gjøremål.

Hvorfor publiserer du opp til tre innlegg om dagen?

Dette gjorde jeg faktisk før, men det ble litt mye til tider. Så nå har jeg 2 innlegg per dag og hvis jeg har fotografert, så legger jeg ut en sjelden gang det tredje innlegget på kvelden.

Er det noen bloggere du misliker?

Man kan vel ikke like alle her i verden? Det hender jeg kommer inn på en blogg, som etter min mening kritiserer og skriver om ting jeg er veldig i mot. Noen som må skrive stygt, bare for å gjøre det eller fordi dem ikke har det noe bra selv. Det syntes jeg ikke noe bra om, men jeg ønsker ikke å nevne navn.

Kan du dele en hemmelighet med oss, som ingen vet om deg?

Hm, denne er ikke enkel. Med tanke på at noen hemmeligheter skal man jo ha. Men, jeg er en person som av og til har et STORT behov for å ha litt tid for meg selv. Tror ikke mange vet det, egentlig.

Vinneren av konkurransen av et gavekort på 250,- ble…. LILLIAN PEDERSEN! Gratulerer så mye ♡

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

30 kommentarer

Siste innlegg