6 BLOGGTIPS SOM TILTREKKER LESERE

For noen dager siden delte blogg.no mitt innlegg, hvor jeg delte mine beste bloggtips inn mot et nytt år. Dette fikk så mange gode tilbakemeldinger, at også flere spurte meg om jeg kunne dele flere tips. Selvfølgelig kan jeg gjøre det. Jeg må takke hver og en av dere, som gir meg så fine tilbakemeldinger. Det gir meg både motivasjon og glede, til å skrive flere innlegg til dere. I dette innlegget skal jeg fokusere på tips, som ofte tiltrekker seg lesere.

6 BLOGGTIPS SOM TILTREKKER LESERE

 

1. Velg en fengende overskrift

Det første andre ser når du publiserer et innlegg, er da overskriften. Jeg prøver alltid å finne en litt spennende overskrift, som også da handler om innlegget. Det noen bloggere gjør, er å skrive en overskrift som ikke handler om innholdet. Da ender du i feil spor og klikker deg fort ut. Men, overskriften har mye å si.

2. Bilder

Jeg må ta med dette punktet, fordi det mener jeg er veldig viktig. For meg blir det kjedelig å trykke inn på en blogg, uten noen bilder. Lyse og fine bilder er noe jeg tiltrekkes av. Det gir også innlegget en litt ekstra flyt.

3. Skriv enkelt

Det beste er ikke å finne alle slags mulige ord, som nesten ingen forstår. Men, derimot å skrive enkelt er noe som fungerer mye bedre. Iallefall for meg.

4. Bruk tall i overskriften

Noe som jeg har lagt merke til, er hvor mye dette har å si. Bruker du tall i overskriften din, viser det seg at flere trykker inn. Jeg ser også det på mine innlegg, at disse har flere klikk enn ofte andre innlegg. Lesere liker lister.

5. Kjør din egen stil

Tørr å skille deg ut. Det er noe lesere liker og kan huske deg for!

6. Del innleggene dine på sosiale medier

For at lesere skal finne lettere fram til innleggene du poster, er det smart å dele dem på sosiale medier. Jeg har selv en egen side på Facebook, der dem som ønsker kan følge meg. Der legger jeg ut hvert eneste innlegg, slik at lesere kan holde seg oppdatert.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

32 kommentarer

Siste innlegg