6 TING MENN IKKE LIKER AT KVINNER GJØR

Først må jeg bare si at dette ikke er ment mot noen, på noen som helst måte. Jeg håper ikke noen misforstår, men jeg syntes slike innlegg er artig å lese. Derfor vil jeg prøve å være litt artig selv, og skrive om noen ting som ikke alltid alle gutter er begeistret for.

6 PUNKTER IKKE ALLE MENN ER BEGEISTRET FOR

 

1. OPP OG NED I HUMØR

Du kommer dessverre ingen vei, hvis du skal skylde på mensen 7 ganger i måneden. Jeg forstår at det kan bli frustrerende overfor en mann, da i et sekund alt kan være flott og så plutselig smeller det. Mange kvinner sutrer, noe som ikke alltid er så «artig».

2. KVINNER SOM SURFER PÅ UTSEENDE

Veldig mange kvinner prøver å imponere en gutt, ved å tro at utseende er veien til suksess. Her i livet må man uansett jobbe, for å oppnå noe.

3. FORFERDELIG TIL Å KJØRE

God kveld, her tror jeg mange gutter ikke kommer seg unna med et smil. Jenter kjører alltid inntil noe. Riper opp felger. Vi kan ikke lukeparkere eller ta bakkestart. Ofte kjører vi også for sakte i trafikken. Ja, godt vi jenter ikke er så perfekte.

4. TENK DEG OM!

Mange kvinner ønsker å imponere alt for ofte for kjæresten, når det gjelder i alle situasjoner. Dukker du opp med høye hæler når du skal luke i hagen, så er det ikke rart han kikker rart på deg. Eller?

5. DØMMER SAMME KJØNN

Jeg har kjent til flere som forteller kjæresten sin, at generelt mannfolk er noen idioter. Det blir dem så klart lei av å høre. Fordi du kanskje har opplevd en annen person dårlig, betyr det ikke at alle er sånn. Ingen er like, spesielt ikke mot hverandre.

6. GI HVERANDRE PAUSE

Det er alltid koselig med meldinger til hverandre, når man er fra hverandre. Men, det er viktig å gi hverandre litt tillit og ikke oppføre seg som besatt av andre parten. Alle trenger litt tid for seg selv og det burde være helt greit.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

18 kommentarer

Siste innlegg