MINE 7 MÅL FOR ÅRET 2018

Som jeg har nevnt på bloggen tidligere, vil jeg ikke ha noen nyttårsforsett dette året. Det fordi jeg ikke ønsker å stresse med å begynne etter 1. Januar, noe jeg ikke har hatt gode resultater med tidligere. Jeg klarer bedre å nå de målene jeg setter, hvis jeg bestemmer meg for det etter nyttår og da innenfor en viss tid. Da setter jeg små delmål, slik at jeg til slutt har kommet til det målet jeg har satt meg. Dette året har jeg også satt meg noen mål, som jeg skal gjennomføre. Noe kan ta tid og da skal jeg ikke gjøre annet, enn å ta tiden til hjelp.

MINE MÅL FOR DETTE ÅRET

 

1. Bli vegetarianer

Mye har skjedd siden jeg testet ut en periode og kutte ut kjøtt. Kroppen min føltes så mye bedre, da jeg ikke hadde kjøtt i kosten. Det var som om det var slik det alltid burde ha vært, ettersom alt fungerte bra. Jeg har startet smått og komme inn i denne rutinen, som jeg skal jobbe hardt for å holde. Jeg er også en person som elsker å teste ut nye oppskrifter, mens jeg også så og si liker det meste.

2. Ta lappen

Helt ærlig, så har jeg hatt for mye å fokusere på gjennom en periode med min helse. Derfor har denne blitt satt på vent, dessverre. Men, før året er omme så skal jeg ha lappen i boks.

3. Stole på meg selv

Jeg har aldri vært flink til å ta egne avgjørelser, fordi jeg alltid tar hensyn til hva andre tenker. Uten å tenke på meg selv. Jeg må begynne å stole mer på meg selv og stå for de valgene jeg tar. Så lenge det er bra for meg, så burde også det være greit.

4. Kjøpe meg et nytt kamera

Jeg som elsker å fotografere, er helt avhengig av å ha et godt kamera. Også nå med bloggen, er det veldig kjekt å ha et kamera jeg er fornøyd med. Jeg har begynt å spare til et kamera jeg har ønsket meg i mange år, så har jeg som et mål og kjøpe det i løpet av 2018.

5. Ta vare på meg selv

Muligens det viktigste punktet? Jeg skal begynne å ta litt bedre vare på meg selv, ikke bare alle andre. Stadig får jeg høre at jeg burde tenke litt mer på meg selv, når jeg burde. Og akkurat det skal jeg jobbe med. Da også med tanke på kosthold og mosjon i hverdagen, som for meg bidrar til en bedre helse.

6. Spare mer penger

Det er jo alltid greit å spare litt penger, hvis man har muligheten. Selv om jeg skal en del i år, skal jeg likevel prøve å spare det jeg kan. Om det så er litt hver måned, så er det bedre enn ingenting.

7. Fortsette å blogge

Jeg har holdt på med denne bloggen i over ett år nå og jeg trives utrolig godt med det. Jeg håper det skinner i gjennom, at jeg liker å drive med det her. Det har jeg virkelig tenkt å fortsette med, så lenge jeg syntes det er gøy. Hvis dere har noen ønsker om hva dere vil se, så må dere bare skrive til meg!

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

18 kommentarer

Siste innlegg