SLIK BLIR DU KVITT NEGATIVE TANKER

Nå skal jeg være ærlig med dere. I dag har tankene flydd som en tornado i hodet mitt, så derfor skriver jeg dette innlegget. Jeg håper også selvfølgelig at noen kan plukke opp noen tips, som jeg har hatt god erfaring med. Det hjelper ikke alltid, men på en dag som denne – blir det iallefall ikke dårligere. Men, jobber heller for å komme et hakk opp. Det er individuelt hva som fungerer, men jeg vil dele mine erfaringer av noe som er veldig kjent for meg.

5 TIPS TO CHANGE YOUR MINDSET

1. Bli bevisst på tankene dine

Hvilke tanker tenker du? Skriv dem gjerne ned på et ark eller mobilen din. Bli bevisst på hva slags tanker du har og hva du bekymrer deg for. Det er første steg, hvis du skal jobbe med tankene dine. Vet du ikke hva du jobber med, så blir det ikke lett å gå videre.

2. Tren på å svare tankene dine

Har du ikke mange negative tanker, så virker kanskje denne litt tullete. Men, det er egentlig ganske smart. La oss si at du gruer deg til en eksamen. Så sier du: ”Jeg gruer meg. Tenk hvis…” og alle de tankene som kommer. Spør deg selv høyt, hva er egentlig sjansen for at det går dårlig? Tenk deg de gangene du har gjennomført. Si det høyt. Si deg til selv: ”Ja, jeg kan grue meg. Men, det hjelper ikke meg å grue meg. Tenk hvis det faktisk går bra.” Selv om det kan høres teit ut, så skal jeg love deg at det er en treningssak og det kan bli bedre,

3. Flytt fokus på noe annet

Dette kan være så mye. Finn på noe annet, for å tenke på noe annet. Gå deg en tur. Liker du håndarbeid, sett deg og hekle / strikke. Se en film eller noe gøy på tv. Ring en venninne. Tren styrke. Spis noe god mat. Ta deg en kopp te. Sett på musikk. Skrive litt. Spille et spill. Altså, you got the point? Det er lov å sette tankene på vent og konsentrere seg om andre ting.

4. Tanker er BARE tanker

Det er viktig å huske på. Du kan få mange tanker i løpet av et døgn, men du er IKKE tankene dine.

5. Legg merke til omgivelsene rundt deg

Hvordan ser det ut rundt deg? Hvordan er været? Ser du noe fint rundt deg? Sitter du i stolen, reis deg opp. Gå deg rundt og tenk på hva du ser rundt deg. Det er mange fine ting å finne rundt seg, det er bare å si det til deg selv.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

25 kommentarer

Siste innlegg