JEG BLIR SJOKKERT OVER Å SKRIVE DET

Tenk at vi allerede er inne i et nytt år.. Det er helt utrolig, egentlig.

Etter nyttår skal det alltid være det man burde gjøre, det man må gjøre eller det som er best for deg å gjøre. I år har jeg gått en helt annen vei og tenkt at jeg ikke skal starte året med stress, slik jeg har gjort i mange år. Nytt år = nye muligheter. Ja, nye muligheter er det. Men, jeg skal ikke endre livet mitt og straffe meg selv for å spise en sjokoladebit 1. Januar! Det er iallefall helt sikkert.

I år skal jeg si akkurat det jeg mener. Jeg skal gjøre akkurat det jeg vil. Jeg skal lytte til den verdifulle kroppen jeg har. Hvis kroppen sier stopp, skal jeg stoppe opp og gjøre det jeg aldri har gjort før. Nemlig å sette meg selv først, før NOE annet. Jeg blir sjokkert når jeg skriver det, men jeg mener det. Det er en stor seier.

For at jeg skal lykkes, må jeg ta vanskelige avgjørelser. Men, dette er avgjørelser jeg skal få igjen for. Jeg skal være stolt. Jeg skal stå på mine bein og jeg skal klare å reise meg, når jeg faller. Jeg vet at dette året vil by på utfordringer, derfor skal jeg lære av mine feil. Den største feilen jeg har gjort i livet, er å leve etter hva andre forventer av meg. Nå skal jeg vise for verden, og meg selv, at jeg er sjefen i mitt eget liv. Så lenge jeg VET hva og hvor jeg skal, kan andre få lov til å tenke sitt. Det er helt greit, det. Jeg fortjener å ha det bra og jeg fortjener å lytte til min indre stemme.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

12 kommentarer

Siste innlegg