8 TING SOM IRRITERER DENNE JENTA

Et slikt innlegg kan kanskje fort se ut som et klage innlegg? Men, jeg syntes kun det er morsomt å lese hva som irriterer andre. Da det ofte blir litt komisk og som jeg ofte kjenner meg igjen i. Derfor kjører jeg på med 8 ting som irriterer denne jenta, altså meg som dere så nydelig ser under ..

8 TING SOM IRRITERER MEG PÅ EN DAG SOM DENNE

 

1. Når folk skal bruke utseende på en negativ måte til å beskrive en annen person. Altså, hvor hyggelig er det å få høre? Bare gi meg et navn, slik at jeg kan søke opp vedkommende selv. Jeg ber aldri om et slikt referat.

2. Folk som bruker psykiske lidelser for å vise seg fram. Veldig ofte da angst. Det gjør meg faktisk sint, fordi det er ingen lek. Det er ikke noe noen burde bruke på denne måten, da det er veldig mange som faktisk sliter for å komme seg videre fra traumatiske opplevelser.

3. Folk som bare snakker om sykdom. Helt greit å snakke om hvordan det går, da kanskje i form av nettopp sykdom. Men, jeg blir så sliten i hodet hvis det blir snakket om h-e-l-e tiden. Det finnes en mellomting.

4. Når noen skal snakke ned på bloggere som tjener penger, fordi dem mener at blogging ikke er en jobb. Da anbefaler jeg å gå 100% inn for å blogge, ta bilder, skrive ned tanker, prioritere hvor mange innlegg du skal ha på en dag og alt det innebærer – før du skal dømme. Det tar mye tid og det er klart at bloggere skal få lønn, i likhet med da en journalist eller fotograf. For å ta to eksempler.

5. Folk som ber om en ærlig mening, men som blir sure for det. Det har jeg opplevd før, da det bare er komisk. Ber du meg være ærlig, så sett pris på at jeg faktisk kan være det.

6. Når folk stirrer intenst. Det er ikke bare ubehagelig, men du vet til slutt ikke hvor du selv skal se. Når du sitter på kafe i Oslo, der en person bare velger å se på deg resten av tiden du er der.. not cool.

7. Sure mennesker som jobber i servicebransjen. Som igjen tilsier at virkelig ikke alle burde ha den jobben dem har. Det ligger faktisk i ordet, at du får lønn for å være imøtekommende og ikke minst blid overfor andre mennesker. Det er utrolig irriterende.

8. Når du sitter på en restaurant og ser noen som hele tiden sitter på mobilen. Det er litt trist, men også veldig mange som gjør det. Ja, en ting er å svare på en melding eller hvis noen ringer. Men, å scrolle til fingrene mister følsomheten – da burde man stoppe.

Facebook HER Instagram HER Giveaway HER

18 kommentarer

Siste innlegg