5 TING JEG BURDE ANGRE PÅ

Nå er det en vesentlig forskjell mellom hva andre mener jeg burde angre på, og hva jeg selv angrer på. Veldig lite kan jeg i grunn si jeg angrer på, men jeg vet jo om flere ting jeg kanskje burde angre litt på og se det. Jeg syntes dette innlegget var veldig lærerikt, da jeg ble litt bedre kjent med meg selv på en litt annen måte. Et slikt innlegg anbefaler jeg andre også å skrive.

5 THINGS I SHOULD REGRET IN LIFE

1. Ting jeg ikke fikk sagt

Denne har vært en «typisk meg» gjennom årene, da jeg ofte bare holder kjeft. Den siste tiden har jeg vært døds flink på å si akkurat det jeg føler eller mener. Der fortjener jeg faktisk en klapp på skulderen.

2. Ærlighet på bloggen

Mange tror kanskje at jeg utleverer hele livshistorien min på bloggen, noe som er langt i fra sant. Det er mye jeg ikke ønsker å skrive om, rett og slett fordi mye er privat. Kanskje jeg deler mer senere, men KUN om jeg føler det er riktig for meg.

3. Alt er min feil

Om jeg så ikke har skyld i noe som likevel går utover meg, får jeg ofte den følelsen at jeg har gjort noe galt. Selv om jeg ikke har gjort noenting, men der kicker den dårlige samvittigheten inn igjen. Det er noen ting man ikke kan endre, ofte da andre mennesker enn deg selv.

4. Tillate meg selv å være lykkelig

Hvordan du har det, handler om hvordan du selv ser på det. Aldri lett og tenke positivt hele tiden, men det er verdt å prøve. Jeg skal prøve å la meg være lykkelig, oftere enn det jeg tillater meg. Vi fortjener å ha det bra!

5. Å leve det livet jeg ønsker ~ IKKE det livet andre forventer av meg

Denne sitter lengst inne, da jeg alltid må tenke på å leve ut i fra hva andre forventer av meg. Jeg tror aldri jeg har tatt en avgjørelse og 100% tenkt at det var for min del. Dette skal bli en slutt på, ettersom ingen andre skal leve det livet jeg har. Det som er riktig for meg, burde også føles riktig. Det er en grunn til alt.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

14 kommentarer

Siste innlegg