DU GIR MEG ALLTID DÅRLIG SAMVITTIGHET

JEG BLIR FRUSTRERT OG LEI MEG

Det jeg prøver å styre unna, kommer alltid snikende tilbake på meg. Jeg liker å si at jeg har blitt bedre på det, men jeg begynner virkelig å lure av og til. Ingenting skal til for å gi meg dårlig samvittighet. Jeg må tenke at de avgjørelsene jeg tar i mitt liv, gjør jeg for mitt eget beste. Men, når noen av mine nærmeste sårer meg uten å vite det selv – så blir det en ond sirkel jeg ikke kommer ut av. Jeg klarer ikke å tenke på mitt eget beste, uten at den dårlige samvittigheten skal gjøre det vondt verre.

Hvorfor kan vi ikke bare innse at ikke alle i dag lever et A4 liv, men at noen trenger litt tid. Ikke alt kommer servert i en oppskrift, men man må faktisk blande sammen ingrediensene i en rekkefølge tilpasset en selv. Jeg vil mye, men jeg må se i øynene at noen ting vil ta tid.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

12 kommentarer
  1. Det der er ikke greit… Jeg var sånn før at det var vanskelig for meg å ta viktige beslutninger, og uansett hvilken løsning jeg valgte fikk jeg det alltid dårlig med at var nå dette riktig da! Jeg har virkelig måttet jobbe med meg selv, for å bli tryggere på det å gi f… i om det var riktig eller ikke.

  2. Vera Lynn: Det kjenner jeg meg altfor godt igjen i.. Jeg jobber hver dag og ser at det har blitt bedre, men ikke alltid det er lett å se forbi. Spesielt ikke når det gjelder en av dine aller nærmeste.. Tusen takk for kommentar!

  3. Denne personen mener nok godt, men måten dette blir servert på kan være sårende. Det er alltid noen som føler at de vet bedre om hva du bør gjøre med livet ditt og gir råd de ikke klarer å følge selv. Dette er jo veldig personlig og ingen kan leve livet ditt for deg. Opplever dette ganske ofte selv. Ikke greit.

  4. Ja det er ikke lett..jeg er også sånn..for veldig lett dårlig samvittighet..selv når jeg vet det er det beste…lykke til! ha en god kveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg