10 TIPS TIL EN BEDRE BLOGG

NOEN TIPS OG TRIKS

Etter bare ett år med denne bloggen, har jeg tatt til meg noen gode tips til hvordan jeg ønsker å ha min blogg. Jeg har sett opp igjennom hva som fungerer og ikke fungerer for meg, som igjen er veldig individuelt. Personlig liker jeg at det finnes så utrolig mye forskjellig, da det ikke er noen fasit på hva som er riktig. Det er jo opp til hver enkelt, hva man syntes er fint.

Jeg vil dele med dere noen tips og triks, som fungerer veldig bra for meg. Kanskje det også kan hjelpe noen flere på veien?

10 TIPS TIL EN BEDRE BLOGG

1. Hvis du liker det, så gjør du det! Denne er veldig avgjørende for leserne dine og ikke minst for deg selv. Jeg elsker å ha min egen plattform, der jeg kan skrive og dele bilder akkurat slik jeg ønsker. Hvis jeg skulle skrevet om ting som ikke interesserer meg, så er det ingen vits å fortsette. Det vil før eller siden skinne gjennom.

2. Gjør det interessant. Hvis hvert innlegg inneholder nesten det samme, blir det i lengden kjedelig å lese. Derfor er det viktig og variere litt innhold, slik at du fanger leserne dine.

3. Kvalitet på bilder. Dette syntes jeg er veldig viktig! Mobilbilder kan være greit det også, men jeg vet selv at ikke dette lønner seg i lengden. Jeg elsker bilder, da spesielt bilder med god kvalitet.

4. Oppdater jevnlig. Det blir kjedelig å trykke inn på en blogg, der det oppdateres kanskje 1 gang i uka. Du trenger ikke blogge 3 ganger om dagen, for at det skal være bra. Men, finn din egen rytme og hva som passer for deg.

5. Ingen resultater skjer over natten. Jeg har hatt et dumt syn på mine tidligere blogger, da lesertall har betydd mer enn det burde. Det tar lang tid å bygge opp din egen plattform, som også skal nå ut til flere. Husk at hvis du elsker å blogge, vil det skinne gjennom.

6. By på deg selv. Da blogg er personlig, er det viktig og vise frem den du er. Det gjør også fort leserne nysgjerrige, da det også kan være inspirerende for andre.

7. Del innleggene dine. Jeg har en egen Facebook side, der jeg deler mine blogg innlegg. Slik kan også dem som ønsker å følge deg, ha mulighet til å bli oppdatert. Bruk gjerne andre sosiale medier, slik at folk finner frem til deg.

8. Ha et ryddig design. For meg blir jeg ikke tiltrukket av et rotete design, med mye fargespill. Jeg liker å ha et oversiktlig design, slik at andre lett kan finne frem til det dem ønsker. Lyse farger er også noe jeg setter veldig pris på.

9. Ta deg tid til leserne dine. Viktig! Tenk at flere faktisk bruker sin tid, på og kanskje også legge igjen en kommentar hos deg. Det er så viktig og sette pris på leserne dine og kanskje gi en hyggelig kommentar tilbake til h*n.

10. Være deg selv 100%. Ingen er som deg, så hvorfor ikke være deg selv helt ut? Ingen liker kopier. Skill deg ut.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

88 kommentarer

Siste innlegg