JEG HAR BLITT HELT HEKTA!

KAN IKKE NOE FOR DET

Tenk at det er 22 Desember i dag, dere? Nå er det ikke lenge til julaften og jeg gleder meg. Jeg gleder meg veldig til jul og være sammen med det kjæreste jeg har; familien min. Så tilbake til overskriften, er det så mye for tiden jeg har blitt hekta på. Derfor tenkte jeg rett og slett å skrive om det. Alltid kjekt å få litt tips også. Det skader ikke 

1 ~ Kakao og marshmallows. Altså, jeg trenger vel egentlig ikke å si mer. Ser ikke bildet bare helt utrolig fristende ut, kanskje?

2 ~ Jul i Flåklypa. Ja, denne har faktisk gått på repeat om dagene. En utrolig koselig julefilm jeg kan se flere ganger, selv i løpet av en dag.

3 ~ Instagram. Etter at jeg begynte å legge ut bilder av naturen og det som jeg elsker, har jeg bare blitt helt hekta på det igjen. Jeg har endelig funnet ut hva som er min stil, noe jeg skal holde meg til.

4 ~ Broadchurch. Denne serien er så spennende, at jeg faktisk ser på den mens jeg skriver. Måtte akkurat sette den på pause, haha. Lenge siden jeg har sett en serie så spennende som denne. Den ligger på nettflix, hvis noen vil sjekke den ut.

5 ~ Meraki duftlys. Mitt nyeste og desidert beste kjøp, på veldig lenge. Den duften er så avslappende og nydelig, at disse skal jeg med sikkerhet kjøpe flere av.

6 ~ Musikk. Echame Le Calupa av Luis Fonsi & Demi Lovato har virkelig seg på repeat hos meg.

7 ~ Sitronvann. Det er bare så forfriskende og godt, at dette er klart på min liste!

8 ~ Vinter. Haha, går det an å bli hekta på vinter? Lurer sikkert noen på. Og ja, jeg smiler fra øre til øre når jeg ser ut og det ligger snø på bakken.

Facebook HER Instagram HER Snapchat : vvicctoriaa

14 kommentarer

Siste innlegg