DEKORATIVE PLAKATER FRA DESENIO

INNLEGGET ER SPONSET AV DESENIO

DE FINESTE BILDENE HENGER PÅ VEGGEN

Helt siden jeg og min samboer flyttet sammen i nytt hus, har jeg lenge siklet etter disse plakatene jeg nå har klikket hjem og fått opp på veggen. Har dere sett noe så fint? Ikke bare har Desenio det største utvalget av de fineste plakatene med ulike stiler, men det er rimelige priser og rask levering. Jeg ble overrasket da jeg fikk pakken etter bare noen få dager. Med rask levering har du også muligheten til å finne inspirerende julegaver, nå i siste liten. Gavekort er også mulig å kjøpe, da dette er noe du får direkte til din e-post. Desenio har også et bredt utvalg av bilderammer i gull, ulike treverk og flere. Rammene kommer også i flere størrelser, som er et stort pluss.

♥ ♥

Som dere ser på bildene, falt jeg for favoritten «Sea Foam» som det største bilde. For å gjøre det litt kreativt, valgte jeg også å sette «Forest Mountain» & «Go Where You Feel Most Alive» plakatene over hverandre på venstre side. Mens på høyre side av det største bilde, valgte jeg å bruke «Bird Sky» & «Forrest Silhouette». Som dere ser har jeg valgt natur som tema, for å sette sammen bildene i gangen.

Jeg har valgt litt forskjellig, med tanke på stil og plassering. Så i stuen valgte jeg «Black», «&» og «Vintage Car» sammen, som jeg syntes passet helt perfekt over tv-en.

PSSST | Nå har også Desenio 30% på nesten ALLE posters (gjelder ikke handpicked- eller collaboration poster) fra i dag 20. Desember – 2 Januar 🎁

26 kommentarer

Siste innlegg