HVORFOR SKAL KROPP VÆRE SÅ FORBANNA VIKTIG?

HEMMELIGHETER INGEN ANDRE VET OM

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Kropp her og kropp der. Før dere tenker at jeg blir påvirket, så NEI. Jeg blir ikke påvirket av fine kropper. Alle kropper er forskjellige og jeg mener at alle skal få være fornøyd. Jeg elsker å se selvtillit. Selvtillit er sexy, IKKE «den perfekte kroppen» mange snakker om. Men, når jeg leser at unge jenter ønsker å bli «den perfekte» Instagram profilen – DA begynner jeg å tenke. Jeg blir direkte lei meg. Er målet for mange virkelig å få den kroppen du plutselig ser på Instagram? Tenk lengre. Når du ser en person på Instagram i bikini. Hva er denne personen flink til? Ferdigheter? Kunnskaper? Bakgrunn? Kanskje h*n sliter psykisk? Mulig har h*n vært gjennom mobbing, på en eller annen måte. H*n har hemmeligheter og kan bære ting ingen andre vet om.

♥ ♥ ♥

Hvor vil jeg egentlig, enn å fremstille et dårlig eksempel av en kropp på Instagram? Helt feil. Hvis du står for å legge ut et bilde i bikini, tenker jeg at det er flott og det er inspirerende. Inspirerende fordi jeg tenker på hvor mye som også kan ligge bak. Ingen andre enn h*n vet og det fascinerer meg. Jeg mener at vi burde bli inspirerte av hverandre. Inspirert til å være fornøyd den kroppen vi alle har. Vi er forskjellige. Og det vil alltid være noen som ønsker å være deg. Tenk på det.

Alt er SÅ MYE mer, enn det et bilde viser. Det er jo bare et bilde. Ikke lett å forstå, men sannheten er bare sånn. Sannheten er ikke alltid lett å se i øynene. Slik er det også med et bilde, da vi gjerne bare aksepterer det slik det ser ut. Uten å tenke lengre. Selvtillit skinner gjennom, uavhengig hvordan kroppen og utseende ser ut. Det er bra nok, det. Ta være på helsa. Det er viktig å bevege kroppen. Vet at du er unik i en stor verden. Vit at du er mer enn god nok.

♥ ♥ ♥

Ikke minst; vit at DU er forbanna amazing.

Facebook HER

16 kommentarer

Siste innlegg