10 TING JEG VIL GJØRE I DESEMBER

God tirsdag smykker! Nå er det ikke lenge til jul, dere. Jeg gleder meg så utrolig mye, da desember er like rundt hjørne. Julen har alltid vært veldig spesiell for meg, da det er den måneden jeg har det mest rolig. Være med min kjære familie og ha det fint. Sette pris på de små tingene, samtidig som jeg alltid tenkte på hvor heldig jeg er som har en familie. Det tar jeg aldri for gitt. En koselig måned skal det virkelig bli, det kan jeg kjenne på ♥

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

10 THINGS I WANT TO DO THIS DECEMBER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. En ting som hadde vært veldig koselig å oppleve i år, hadde vært å gå på julemarked. Ikke det at jeg skulle brukt så mye penger nødvendigvis, men for kosen sin skyld. Det ser jo så hyggelig ut når jeg ser bilder overalt på ulike sosiale medier, da stemningen er så koselig.

2. I år skal jeg bli ferdig med julegaver noen uker før julaften, så jeg kan nyte de siste ukene før jul ♥

3. Jeg vil sette meg klistret foran tv-en sammen med samboer og se på koselige julefilmer, da det ikke er noen jul uten.

4. Ha en hel dag med familien med baking og hjemmelagde julegaver, slik som et slags juleverksted. Noe av det gøyeste jeg vet om hver jul, er å bake julekaker og slappe av med familien. Ekstra kjekt er det også å gi bort litt kreative og hjemmelagde julegaver, slik som da fra baking og andre ting.

5. For første gang på så lenge jeg kan huske, skal jeg spise alt av julemat og julebakst UTEN dårlig samvittighet. Det er på den tiden i året jeg virkelig kan slappe av, så det skal nytes!

6. Jeg har veldig lyst til å gjøre litt ut av morgenen, når jeg står opp. En kopp med noe varmt & godt, nydelig frokost, tente lys og rolig julemusikk.

7. Åpning av julegatene skal jeg få med meg i år, noe jeg gleder meg veldig til. Det blir jo på en måte en åpning for julen, noe som er koselig å få med.

8. Noe jeg gleder meg til hvert eneste år, er å spise risgrøt. Så dette blir det mye av i kommende måned.

9. Jeg har fått mye julepynt på plass, men jeg får stadig noe nytt fra familien som jeg etterhvert skal få på plass rundt i huset vårt. Det gir meg alltid veldig julestemning, også i hjemmet.

10. Noe jeg gleder meg veldig til, er julebord på Kragerø Resort. Hvert år har jeg vært på julebord, i sammenheng med jobben til min kjære. Så hyggelig mennesker å være sammen med på julebord, skal man lete lenge etter!

Facebook HER

29 kommentarer

Siste innlegg