PERSONLIGE SVAR // PLASTISKE OPERASJONER, SÅRBAR, PÅ FYLLA ++

HER ER MINE MEST PERSONLIGE SVAR:

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Hva ønsker du med livet ditt?

Det er et vanskelig spørsmål å svare på. Jeg har mange drømmer, men jeg har en ting som står øverst. Det er å ha mulighet til å være med å påvirke samfunnet, på en god måte. Om det er å blogge eller å bli mer engasjert politisk, det må tiden vise.

Ble du mye mobbet? Hvordan har dette påvirket deg i det voksne livet?

Helt ærlig, det har ikke påvirket meg så mye det kanskje burde. Grunnen til det er fordi det skjedde mye annet vondt på denne tiden, så mobbingen ble på en måte ikke så «ille».

Hva er ditt syn på plastiske operasjoner?

Jeg ville aldri gjort det selv, som jeg vet nå. Men, jeg tenker at mennesker faktisk må gjøre som dem selv vil. Hvis dem er misfornøyde og ønsker noe slikt, så kjør på. Ingen mennesker tenker helt likt og alle må jo ta konsekvensene, hvis dem kommer.

Er du en person som er sårbar, eller klarer du å se ting forbi?

Dette svaret er veldig enkelt, da jeg er en person med mange følelser. Jeg er definitivt sårbar, i den grad at jeg bryr meg sterkt om andre mennesker. Ofte også litt for mye, enn jeg burde. Da det går veldig utover meg selv. Men, jeg tenker at jeg liker bedre å være en slik person for min del.

Hvordan blir du på fylla?

Haha, det var jo et enkelt «rett på sak spørsmål». Jeg ler ekstremt mye, kan bli veldig utadvent og ærlig. Synger mye. Ettersom jeg har hørt, blir jeg også veldig glad. Det er jo positivt. Hvis jeg skal ta med noe negativt, så kanskje jeg blir litt høylytt? Men, føler ikke det er noe unormalt.

Noe dere lurer på til neste uke?

Facebook HER

30 kommentarer

Siste innlegg