10 TIPS TIL Å KOMME I JULESTEMNING

HELT AVGJØRENDE FOR MEG

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Hei dere! Jeg er faktisk en av de som sliter med å få julestemning, hvis det ikke er snø på bakken. For meg er det helt avgjørende, ettersom snøen symboliserer jul og vinter for meg. Men, jeg har selvfølgelig ting jeg gjør for å skape litt julestemning. Er du som meg, så håper jeg disse tipsene kan hjelpe litt.

10 GODE TIPS TIL Å KOMME I JULESTEMNING

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Sette på kjente julesanger

Så fort jeg hører en julesang på radioen i bilen, blir jeg nesten rørt. Det får meg alltid i godt humør! Selv hvis jeg hører på julesanger utenom julen, kan jeg fort komme inn i en liten form for julestemning. Da kombinert med flere ting, så pleier det å bli bra for meg.

Finne frem julepynt

Etter at jeg flyttet ut hjemmefra, fikk jeg mye julepynt fra flere. Dette har jeg selvfølgelig spart på, som jeg gleder meg til å se gjennom i år. Kjenner jeg blir glad inni meg, bare ved å tenke på det.

Julefilmer

Så mange det finnes av julefilmer og se, men for meg like koselig hvert eneste år. Hjemme alene filmene har jo blitt sett veldig mange ganger, men jeg må få dem med meg hvert eneste år. Det er nesten ikke jul uten, hehe. Det er bare å søke på julefilmer, så kommer det opp en del.

Bake en haug med julekaker

Dette er noe jeg elsker å gjøre hvert år, som jeg virkelig koser meg med. Noe jeg også setter stor pris på, er å kunne gi noen krukker med hjemmelaget julegodt til noen i jula. Det kommer jeg til å gjøre i år også, noe jeg virkelig ser frem til.

Ta en tur ut i skogen

Lage bål, hogge ved, ta på seg varme klær, ha med kakao og grille pølser. Helt perfekt 

Julegavehandelen

Hvert eneste år handler jeg julegaver langt ute i desember, men mest fordi jeg liker den stemningen rundt juletider. Det å spare opp noen kroner, til å handle litt julegaver er noe jeg gleder meg til. Derfor har jeg kun gjort ferdig et par julegaver, slik at jeg har en del igjen å handle til. Koselig!

Åpning av julegatene

Dette er jo den dagen julen kommer i byen for fullt. Åh, det er magisk.

Ut på restaurant

Noe jeg setter veldig pris på hvert år, er å gå ut på restaurant og bare kikke ut i gatene. Det er så herlig. Bare å ta en kaffe eller en brus, det er en så koselig stemning.

Pynte pepperkakehus

Jeg har aldri gjort dette før, men det er noe jeg vil prøve ut i år. Hvis jeg tar meg tid til det selvfølgelig, hehe. Jeg har vært sammen med noen som har pyntet pepperkakehus, som fikk meg i veldig god julestemning.

Ta med ski og akebrett

Det blir aldri jeg for gammel til, noe som er helt greit. Det vil jeg heller aldri slutte med, om jeg så omtrent blir nødt. Dette er så gledelig og gøy, at det må bli gjort i år også.

Hva gir deg julestemning?

31 kommentarer

Siste innlegg