MINE SMINKEFAVORITTER PÅ SALG!

// Inneholder annonselenker

SMINKE FAVORITTER TIL RIMELIGERE PRISER

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Er det en butikk jeg virkelig kan kalle en ny favoritt, så er det Lyko. Grunnen til at jeg vil skrive om det, er fordi dem har alle mine skjønnhets favoritter å finne der. NYX er mitt favoritt merke, som jeg kan finne en haug med fine og rimelige produkter på nettsiden deres. Nå er også flere av mine favoritter på salg, så derfor er det litt ekstra kjekt og kunne dele dem med dere.

Lip Liner HER / Leppestift HER

Begge sitter overraskende lenge på leppene, selv når jeg spiser eller drikker. I tillegg ligger begge under 100 lappen!

Lip Gloss HER

Denne gir fyldige lepper og fin glans. Den inneholder antioksidanter, som gir lepper mye fuktighet og du unngår at leppene tørker ut. Jeg bruker denne ofte over de to leppeproduktene over, for å få en fin look som holder lenge.

Highlighter HER

Dette er favoritten til dem fleste og med god grunn. Jeg bruker den til highlighter og øyenskygge, da den gir en ekstrem fin glød. Holder hele dagen og nå er denne på salg.

Primer HER

Altså, denne er magisk. Når jeg påfører denne, blir ansiktet glatt, glødende og fuktig. Har ingenting annet å si om denne, da den er the one!

Setting Spray HER

Etter at jeg testet ut denne, skjønte jeg fort at jeg ikke hadde noen god en fra før av. Denne setter virkelig sminken, slik at den holder hele dagen.

❥ HAPPY SHOPPING …

20 kommentarer

Siste innlegg