10 TING GUTTER ALDRI FORSTÅR

DET ER IKKE ALT GUTTER FORSTÅR

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Selvfølgelig skal gutter og jenter være forskjellige. Men, det er da noen situasjoner og ting som ikke alltid er like lett å forstå seg på. Det gjelder da begge veier, naturligvis. Men, iallefall skal jeg dele noen punkter som gutter aldri forstår om oss jenter.

1. Det står ikke «hit me» på stumpen

Trenger vel ikke å gå noe særlig mer inn på denne, da setningen sier sitt.

2. Mensen

Ja, vi kvinnfolk skal ha mensen. Vi kan også naturligvis bli litt hissige. Men, med hele den pakka vi er så heldige å få, så er vel ikke det så rart? Når vi ligger i senga med mensen smerter, er det ikke lett å forstå hvor vondt det fakisk kan være.

3. «Er du ferdig på badet snart?»

Jeg snakker da selvfølgelig om sminke. Dette skjer faktisk ikke veldig ofte med oss, ettersom jeg sminker meg ganske raskt. Men, jeg har nå fått hørt det en gang i blandt. Det er jeg ganske sikker på at mange andre også har fått høre.

4. Jenter må vite hvor alt ligger

Ja, vi må ofte rydde opp småting og legge det i en skuff. Men, det er ikke alltid lett å vite hvor alt ligger. Slik som nøkler er det aldri enkelt å vite noe om, ettersom jeg aldri bruker bilen til L. Godt dere har troen på oss, gutter!

5. Les bruksanvisninger

Jeg klarer ikke ofte å gjøre en greie, uten en bruksanvisning. Da når vi snakker om ting å sette sammen. Denne har jeg fått høre, at jeg ikke trenger det. Det er jo naturlig hvordan ting skal settes sammen, eller?

6. Jenter skal tolke alt

Det er vel vi jenter flinke til, selv om vi kanskje ikke alltid har grunn til det.

7. Lange samtaler

Jeg forstår nesten ikke selv en gang, på hvor flink jeg kan være til å snakke om kun ETT tema i lange tider. Jeg forstår denne virkelig godt, faktisk.

8. Napper bryn

Det hender at jeg har fått noen rare blikk, når jeg står med pinsetten og napper bryna.

9. Griner av ulike TV klipp

Hvis det enten er en trist eller fin slutt, så griner jeg. Det er vel kanskje ikke alltid til å forstå fra en mann sin side?

10. Puppene er alltid i veien

Når du skal trene, jogge, prøve klær, slappe av på magen, tegne, tøye ut.. Listen er lang og veldig få tror jeg klarer å forstå hvorfor det kan være et problem.

.. og heldigvis at min kjæreste er perfekt på alle slike punkter, noe jeg er veldig glad for! *fnis fnis*

18 kommentarer

Siste innlegg