MINE SVAR // LYVER JEG FOR DERE (?), TATOVERING, TØFF BEHANDLING ++

Hvordan har du det for tiden, hvis du skal være helt ærlig?

Så hyggelig at du spør. Skal jeg være helt ærlig, så går det opp og ned. Jeg har flere gode dager, enn dårlige. Det er en bra ting! Men, jeg sliter mye med migrene hver eneste uke og det sliter meg skikkelig ut. Jeg prøver å tenke at det er noe jeg må takle, noe jeg heller ikke kan noenting for at jeg har. Satser på forbedring, ettersom jeg skal gjennom en del undersøkelser og mulige behandlinger. Det er litt tøft den siste tiden, ettersom det er mye som skjer. Men, alt i alt går det bra!

Har du noen julegave tips?

Ja, det har jeg. Kanskje jeg skal lage et eget innlegg ut av det, hvis dere ønsker? Jeg elsker å lage julegaver, så jeg vil si jeg har mange gode tips.

Hva gjør du når du har en dårlig dag?

Det varierer veldig. Men, for det meste består det av maten jeg har lyst på, trist musikk, serier, senga er da ofte min bestevenn, sove, ligge i badekaret, tenne lys, sove og tillate meg å ha en skikkelig dritt dag. Jeg pleier også å bake noe, fordi jeg alltid blir i godt humør.

Oppskrift finner du her

Du stråler på bildene dine, men har du det så bra med kroppen din som du ofte skriver om?

Tusen takk! Altså, jeg har vært ærlig på bloggen helt siden jeg startet. Derfor ser jeg ingen problem med å holde noe slikt hemmelig for dere. Så ja, jeg er veldig fornøyd med kroppen min som den er.

Hva slags karakterer hadde du på ungdomsskolen?

Midt på tre. Hverken bra eller dårlig, vil jeg si. Men, det har bare gått oppover!

Vil du ha flere tatoveringer?

Ja, det vil jeg. Men, det koster penger. Akkurat nå vil jeg ikke bruke penger på det, men jeg har veldig lyst på flere i fremtiden.

Jeg leste på bloggen din for en stund siden at du ikke ville ha barn. Vil du ikke?

Jeg er nok det enda, at jeg ikke føler meg klar for et så stort ansvar som å ta vare på et barn. Jeg er nok litt små redd, faktisk. Men, jeg tenker at den tiden kommer senere i livet når det skjer.

Kan du lage sminkevideo?

Hm, jeg kan prøve. Så får vi bare se om jeg får til å publisere. Men, jeg vil ikke love noe.

Har dere spørsmål til neste uke?

21 kommentarer

Siste innlegg