6 GRATIS OPPLEVELSER MED KJÆRESTEN

FINE OPPLEVELSER SOM IKKE KOSTER

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . 

Jeg vet veldig godt hvor vanskelig det kan være å tenke utenfor boksen, for å finne på noe annet enn det vanlige. Likevel er det noe jeg og L alltid har vært flinke til, da jeg tror det kan avgjøre om forholdet faktisk varer så lenge som det gjør. Det er utrolig hvor mye som faktisk kan gjøres, uten å bruke penger.

1. Restaurant middag hjemme

Det er alltid koselig å lage noe god mat, for å kose seg litt ekstra. Finn frem det du har, planlegg litt og lag en kjempe god middag hjemme. Pynt gjerne med litt lys, ha på musikk og gjør det litt ekstra koselig.

2. Skogstur

Dette har jeg og L alltid vært veldig flinke til. Om det har vært med ski på beina eller ikke. Ta med enten pølser, lag pinnebrød eller annet godt over et bål. Vi tar alltid med ved og brenner bål, sammen med noe varmt å drikke. Så blir det en tur ut, samtidig som det er en hyggelig opplevelse som huskes.

3. Spillkveld

Finn deres favoritt spill hjemme og gjør en kveld ut av det. Sett frem noe god snacks, spill og le sammen. Om det er brettspill eller annet, så er det en liten forandring fra tv-titting.

4. Hjemme-spa

Tenn masse lys, fyr opp i peisen, sett på behagelig musikk og nyt hverandre. Det er alltid koselig.

5. Pusse opp

Hvis dere har mulighet, bruk noen timer på å pusse opp sammen. Det er alltid hyggelig å være to, i tillegg til at det også er moro å se hvordan det blir!

6. Trene sammen

Etter at vi flyttet sammen, har vi ofte holdt på med ved. Både å skjære ved, i tillegg til mye bæring. Dette er jo veldig god trening, noe jeg elsker å holde på med. Da det er koselig å gjøre sammen, i tillegg til at vi får masse ved for vinteren.

24 kommentarer

Siste innlegg