ER DETTE LOV Å SI OM SEG SELV?

OM TALLET PÅ VEKTA VISER MYE ELLER LITE

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Når jeg ser meg i speilet, ser jeg meg. Det er faktisk veldig spesielt. Ikke bare ser jeg det som er på utsiden, men jeg ser meg selv tvers i gjennom. Jeg er ikke bare meg på utsiden. Det er viktig for meg å forstå, ettersom sosiale medier er flinke til å la det virke slik. Jeg syntes jeg er vakker. Er det lov å si det, egentlig? Jeg håper det, for nå er det gjort.

Jeg bryr meg ikke om valker. Jeg bryr meg ikke om ribbein. Jeg bryr meg ikke om tallet på vekta viser mye eller lite. Jeg bryr meg om det som ligger bak. Hvor spennende er ikke det? Utseende er EN ting. Men, det som også ligger bak syntes jeg er fascinerende. Ferdigheter og svakheter. Personlighet. Hemmeligheter. Tanker og følelser. Det er så mye. Ja, utseende er selvfølgelig bra. Jeg sier jo ikke det, for dem som kommer til å kritisere meg for det også. Men, jeg sier bare at for meg er det helheten i et menneske som betyr mye for meg.

26 kommentarer

Siste innlegg