SE OPP FOR FALSKE VENNER – 5 TEGN!

FALSKE VENNER FINNES OVERALT

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

I løpet av et liv mener jeg at alle går gjennom en periode av livet, der dem opplever å ha falske venner. Iallefall på en eller annen måte. Ingen unntak. Disse punktene jeg har tatt med, er selvopplevd. Derfor er det enklere å skrive et slikt innlegg, da jeg kan se det fra et annet perspektiv. Jeg vet at det finnes slike mennesker som KUN bruker deg, til sin egen fordel. Det er stygt, men det skjer dessverre oftere enn man er klar over.

1. Bryter tilliten

Hvis du ikke kan stole på personen, har du et stort grunnlag for at det kanskje ikke er ekte vennskap. EN ting er et engangs tilfelle, men en annen ting er å fortelle videre til andre om og om igjen. Hvis du ikke har tillit, hva har du da egentlig?

2. Skylder alltid på deg

Hvis du hele tiden føler at du må forsvare deg, er det noe som er galt. Om du så har skylden for en situasjon, vil alltid en ekte venn ta med skyld i det KUN for å skåne deg så godt vedkommende klarer.

3. Baksnakker om deg til andre

Selv har jeg opplevd dette, da jeg ikke klarte å bry meg. Jeg tenkte at dette er et engangs tilfelle, som skjedde ofte. Jeg fant alltid unnskyldninger, men jeg fant til slutt ut at jeg ikke hadde tid til sånne mennesker. Det finnes ingen god forklaring, på hvorfor «bestevennen» din skal snakke stygt om deg bak ryggen din.

4. H*n skal alltid ha oppmerksomhet

Ofte kan det virke som om du er en brikke i et slags spill, iallefall når jeg ser tilbake på noen situasjoner. Hvis vedkommende stadig bruker deg på en måte for å få oppmerksomhet, betyr det ofte at dem dessverre ser en gylden mulighet for å skinne.

5. Vokser naturlig fra hverandre

Det trenger ikke å skje noe, for at vennskapet ikke holder livet ut. Mange mennesker vokser naturlig fra hverandre, av mange grunner. Som å finne seg en kjæreste eller flytte for å gå på skole, kan være to grunner til nettopp det. Det er også viktig å se forskjellene.

18 kommentarer

Siste innlegg