7 TING JENTER LYVER OM

Det er vel ikke å komme unna, at vi jenter kan ha en tendens til å pynte litt på sannheten. Gjerne når det gjelder små ting, som ofte viser seg å bli komisk. Men, hvorfor gjør vi egentlig det? Kanskje noen kan kjenne seg igjen i punktene jeg har tatt med under..

7 TING VI JENTER OFTE KAN LYVE OM

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

1. Det er ingenting, eller?

Dette er vel kanskje typisk for mange av oss, da jeg kan være flink til å si at alt er greit. Det er ikke alltid passende å snakke om vonde ting, da det kan være lettere og bare si at alt går fint.

2. «Vekket jeg deg?»

Nei da, denne jenta har vært våken i to timer. Ikke alltid det. Men, det er ikke veldig gøy å fortelle at du har lagt til kl 11, fordi du har lagt våken i nesten hele natt..

3. Vi skal klare ALT selv

Jeg liker ikke å be om hjelp, da jeg helst vil klare alt selv. Ofte må jeg gi opp og faktisk si at jeg gjerne skulle hatt litt hjelp. Det er en styrke å be om hjelp, INGEN svakhet. Derfor er jeg veldig glad for at samboer hjelper meg, når jeg trenger det.

4. «Jeg er der om 10 minutter»

Haha, ikke ha høye forventninger. Der går veldig mange på en smell, fordi jeg kjenner flere som sier dette og gjør noe annet. Alt må ofte planlegges, derfor er det ikke lett å se hvor tiden går.

5. Den var på salg

Det er vel ikke alltid, eller?

6. «Jeg er ikke sulten»

Selv om jeg akkurat har spist, så hender det at jeg gjerne kan spise noe annet i en fart. Det at jeg ikke er sulten, går iallefall ikke ofte samboeren min på. Om det så bare er en frukt jeg spiser, så blir det gjerne slik.

7. Jeg har ikke tid

Men, egentlig har du bare lagt til andre prioriteringer? Du vil kanskje ikke føle at du sårer noen med å si nei, så du like gjerne sier at du har planer fra før av.

12 kommentarer

Siste innlegg