GRAVID FORDI JEG HAR NOEN KILO EKSTRA

LITT KOMISK, MEN JEG ER TYDELIGVIS GRAVID…

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Etter noen bilder jeg la ut i et par av mine tidligere innlegg, fikk jeg selvfølgelig spørsmål om jeg er gravid. Jeg ser selv på andre blogger, at selv dem som er naturlig tynne, får slike spørsmål. Noe jeg tror fordi dem ønsker at andre skal prøve nesten alt, for å se andre mislykkes. Men, jeg tar det ikke til meg i det hele tatt. Syntes bare det er litt komisk, at noen tror jeg er gravid kun fordi jeg har noen kilo ekstra.

Så for min egen stolthet, er jeg altså veldig glad i de kiloene jeg har ekstra. Jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre, rett og slett. Hvorfor? Fordi det er bare en del av meg. Det du ser først, men som til sist viser seg og ikke være så viktig.

  1. Minner meg så om den tiden mannen min å jeg bodde i en liten bygd her i Nordland, der ryktene gikk om at jeg var gravid fordi jeg er stor.. Det var da et voldsomt langt svangerskap da =P
   Du er du og ingen kan endre på det. Du er bra nok som du er og du er en flott jente! <3 Bare husk det =)

  2. helene marie storøy: Huff, ja noen mennesker må alltid prate. Jeg er sikker på at det har vært slik med meg også, uten å vite noe om det. Men, heldigvis at jeg ikke bryr meg om det en plass lengre. Sier mer om dem selv, enn eventuelt dem som får slike kommentarer på seg 😉 Tusen hjertelig takk!

  3. Ja den har jeg også fått høre..ikke på bloggen da..men på jobb…men nå er jeg så gammel at det ikke er snakke om sånt lengre..hihihi…Folk er så rare..før så var man forsiktig med å si noe sånt..men på nett er vist alt lov…

  4. Toini: Jøss, det er så lite hyggelig og helt utrolig at noen mennesker får seg til å si slikt til andre. Sier mer om dem, enn vedkommende som får kommentarer som det. Ja, det ser slik ut.

  5. Blir ikke lenger overrasket over hva folk kan lire ut av seg.
   Enkelte har tydeligvis ingen sperrer for hva de kan si eller spørre om.
   Godt du er såpass sikker på deg selv, og hvorfor skulle du ikke være det? <3
   La nå folk på snakke, de har vel manko på et eller annet i livet sitt selv, da.

  6. Jeg har kommet frem til en løsning på det problemet , viss noen spør face too face, så sier du mens du later som du blit litt trist eller noe å sier da desverre er det bare en magesvulst jeg desverre har fått. Å når de bare å så trist , sier man bare nei er tristere med de som går rundt å spørr om folk er gravide uten at de vett 100℅ sikker bare for de er litt runde over magan. Vet man ikke skal kødde med kreft , men kansje det får de mennskene som spørr folk som er runde over magan til å tenke seg godt om neste gang de spør om folk er gravid

  7. Jeg har også fått den kommentaren. Må si jeg i såfall har langt svangerskap da det begynte allerede i 2015. Så jeg hever hodet over det å tenker ikke noe over det lenger.
   Jeg har også noen kilo ekstra. Synes det kan være leit til tider men jeg bryr meg ikke så mye lenger.
   Du er flott akkurat som du er <3 Stå på videre<3 Hev hode over de som sier det <3

  8. Trist det skal være sånn. Man trenger ikke gå gjennom svangerskap for den kroppen man har, men vi har jo de som liker å lirke på ting og tang. Alle er ulike og det er det som er så bra.
   Jeg får høre jeg har lagt på meg og blitt tykk, men tenker de bør gå gjennom seg selv før de sier noe.
   Synes du er utrolig flott og ei nydelig jente! 🙂 Bloggen din er så spennende og varierende.

  9. Toril: Ja, det er helt utrolig hva noen mennesker kan klare å ha på samvittigheten deres. Det skjønner jeg ikke! Leit at du har opplevd det, noe ingen fortjener. Tusen hjertelig takk! Veldig hyggelig tilbakemelding 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg