6 TYPISKE JENTE PROBLEMER

DET ER IKKE ALLTID LETT Å VÆRE JENTE

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Er det noe vi jenter vet, så er det at vi kommer med mange irritasjonsmomenter. Det kan vi vel være ganske enige om? Iallefall de fleste. Det varierer jo fra person til person, hvor mye og ofte ting skjer. Det er ikke alltid lett å være jente, noe jeg kan skrive under på. Jeg føler meg ofte alene når det kommer til noen ting, men det er kanskje ikke helt riktig?

1. Mensen på feil tid

Altså, denne må for meg være en av dem problemene som ligger på toppen hos meg. Tenk at du har lagt store planer som innebærer kanskje bading, så dukker snilleste tante rød på besøk. Det er så typisk!

 

2. Leppestift og vind er en dårlig blanding

Haha, denne er nesten bare komisk. Ikke alle kan selvfølgelig relatere, men jeg som har langt hår kan det. Når du er ute og går en tur, skal kanskje til byen også skal det blåse så mye at du hele tiden må ta vekk håret fra leppene. Ikke nok med det, men på leppene har du kanskje leppestift så håret fester seg litt ekstra godt.

 

3. For mye pyntet?

Et spørsmål jeg nesten hver gang stiller meg selv, er om jeg ser for mye pyntet ut eller ikke. Hvis jeg skal i selskap vil jeg pynte meg, men ikke så mye at det ser ut som jeg skal på juleball. Den forskjellen der er ikke alltid lett å vurdere.

 

4. Tynne strømpebukser

Am I right? I tillegg da til lange negler, så har du virkelig en utfordring foran deg. Derfor passer jeg alltid på å ha to stykker i nærheten, i tilfelle den ene skal gå hull på. Det er så utrolig fort gjort og da hvis du har litt alkohol innabords, så går kanskje også ting litt fort.

 

5. Sykelige hormoner

En gang i måneden har vi jenter tante rød på besøk, som jeg nevnte tidligere. Ikke bare er det en irritasjon i seg selv, men vi får jo litt mer på kjøpet selvfølgelig. Da også slike hormoner, som går veldig opp og ned. Det varierer selvfølgelig for mange, men jeg kan bli «litt» lettere irritert. Men, bare litt min kjære samboer?

 

6. Det å ha på bh

For meg som har litt store pupper, må jeg henge meg på trenden til å gå med bh. Uten bh føler jeg meg faktisk litt naken og at noe mangler, så her har ikke jeg mye valg. Selvfølgelig går jeg uten bh mer enn jeg gjorde før, men helst skjer ikke det. Men, det kan jo gjøre så vondt. Det strammer og når bhen er i ferd med å kastes, kan ofte de gnage veldig på sidene som er utrolig ubehagelig.

Flere som kjenner seg igjen?

34 kommentarer

Siste innlegg