SVAR PÅ SPØRSMÅL // YOUTUBE VIDEO, ALKOHOL, KROPPSPRESS ++

Er det noe du er redd for?

Ja, den siste tiden har jeg begynt å bekymre meg for å miste mine nære og kjære. Ikke at det er noe sikt for det, men det er nok plass i hjernen for slike tanker.

Hvor mye tid bruker du på blogging?

Godt spørsmål! Det varierer veldig, ettersom jeg ofte skriver flere innlegg samtidig. I tillegg må jo bilder tas, som tar god tid. Jeg bruker også god tid på å svare på kommentarer og kommentere tilbake hos andre, så det går fort en del timer om dagen.

Hvor er den hvite genseren din fra?

Den er fra Bikbok.

Hva er din drøm å oppnå med bloggen?

Det å ha mulighet til å gjøre en forskjell, inspirere andre til det bedre og spre positiv energi. Det er min drøm!

Når kommer neste YT video ut?

Hm, det er jeg ikke sikker på.. Det har kommet litt i annen rekke, ettersom jeg ikke rekker alt på en gang. Å filme video og redigere er tidskrevende, i tillegg til bloggen.

Hvorfor har du migrene?

Det er jeg ikke helt sikker på selv, noe veldig få kan være. Men, en god blanding av ulike stressfaktorer tror jeg tar en stor plass.

Hva drikker du helst på fest?

Det varierer. Men, det går ofte i vodka og rød fanta, for å være veldig enkel.

Har du gode tips til en som kjenner godt på kroppspresset?

Kroppspress er dessverre noe som det bli mer av, som ofte resulterer av spesielt sosiale medier. Jeg kan fortelle deg det som har fungert for meg, men med lang tid til hjelp. Jeg følger kun personer på Instagram, som inspirerer meg. Jeg leser høyt til meg selv hver dag, hvor god nok jeg er. Hvor fin jeg ser ut og hvor mye jeg klarer hver dag. Små ting. Jeg skapte kroppspresset selv, ved å involvere meg i ting jeg ikke ønsket. Jeg måtte kutte ut negativ energi og finne ut hva som gir meg positiv energi. Slike små teknikker over tid, gjorde store forskjeller hos meg. Husk at du er unik. Husk at kroppen ikke definerer deg som person. Husk at du skal gjøre en forskjell i samfunnet, uten at kroppen din skal være en fasit på hva du klarer.

Noe dere lurer på til neste uke?

25 kommentarer

Siste innlegg