8 TING JEG VIL GJØRE I NOVEMBER

VELKOMMEN KJÆRE NOVEMBER

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Tenk at det bare er to måneder igjen av dette året, dere? Tiden går så utrolig fort. Uansett så er det ikke veldig lenge til min bursdag, som da er i slutten av denne måneden. Men, jeg er en person som kanskje ikke gjør så mye ut av min egen bursdag. Feirer ikke stort, men setter selvfølgelig pris på når det først skjer noe. Husk at det er de små tingene, som utgjør den største forskjellen. Iallefall er det slik for meg, så da kommer det en hyggelig liste fra meg.

10 THINGS I WANT TO DO THIS MONTH

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Prøve å handle inn litt julegaver, som jeg aldri har forutsetninger for. Jeg er nesten alltid sent ute med julegaver, men i år vil jeg starte litt tidligere. Jeg skal på en liten helgetur neste helg, som jeg kommer tilbake til. Da tenker jeg å handle litt julegaver!

2. Gå masse turer ute i den fine friske lufta, før snøen kommer. Jeg elsker også å gå tur når det er masse snø, men jeg er ikke helt klar for det enda. Derfor vil jeg nyte disse dagene.

3. Ta med kjæresten på en aldri så liten bytur minst en lørdag. Jeg bare elsker slike dager, hvor jeg kan ta på meg varme klær og gå litt ute i byen. I tillegg til å kikke litt i butikker, som selvfølgelig hører med.

4. Planlegge neste måned, som da er desember. Dette er jo det første året, hvis jeg og L bor sammen. Derfor blir det ekstra moro å komme i gang med planlegging fra A til Å.

5. Lage den beste kakaoen med melk og melkesjokolade. Mmm! Litt skal jeg virkelig unne meg, da jeg elsker kakao på denne tiden når det begynner å nærme seg vinter. Sitte foran tv-en med en kopp kakao, er nydelig bare å tenke på det!

6. Prioritere tid sammen med min kjære familie. Noe som ikke har vært veldig optimalt den siste tiden, når det skjer litt ting. Men, det ønsker jeg å gjøre noe med igjen. Familien min er gull verdt.

7. Rydde i klesskapet mitt, bare for å få en litt bedre oversikt. Det er alltid noe som kan ryddes, selv om du har mye på plass.

8. Fortsette med treningen jeg har vært så flink å komme i gang med. Jeg ser på ingen måte en grunn til å stoppe, så det skal jeg bare fortsette med slik jeg gjør. Det har blitt noe jeg elsker, som er en veldig god grunn til og ikke gi det opp.

Har du noen planer denne måneden?

28 kommentarer

Siste innlegg