SVAR PÅ SPØRSMÅL // GODTERI, FILLERS I LEPPENE, SEX ++

1. Får du mye hat på bloggen? Ikke mye, men selvfølgelig finnes det litt her og der. Spesielt hvis jeg skriver om enten kropp eller andre meninger, kan det fort dukke opp litt kritikk.

2. Er det noe du angrer på i livet, som du tenker på den dagen i dag? Jeg har sluttet å tenke slik, da det ikke kan gjøres noe med. Brutalt, men sannheten er nå slik. Innerst inne gjør vel alle det, men jeg bruker ikke tid på det.

3. Hva er din indre drivkraft og hva motiverer deg? Positive tilbakemeldinger på det jeg elsker å gjøre, motiverer meg veldig! Alt som inspirerer meg blir jeg også veldig motivert av, som andre bloggere, weheartit, Instagram og liknende.

4. Spiser du mye godteri? Jeg har et sunt og variert kosthold, i tillegg til at jeg har begynt å trene fast. Så tillater jeg meg selv å spise litt, men når jeg har lyst på. Jeg har ofte mer lyst på gulrøtter og dip, enn andre søtsaker.

5. Du snakker ofte om angst, men hvordan går det egentlig med deg i dag? Uten å gå veldig inn på det, så går det bedre. Jeg har mine nedturer som ALLE andre, men jeg takler det bedre enn før. Sosial angst er noe som enda sitter dypt.

6. Har du fillers i leppene? Ikke at du ikke er fin, men du har så fine lepper 😀 Tusen takk for det! Nei, jeg har ingen fillers i leppene. Det har jeg heller ingen planer om, slik det ser ut nå.

7. Hva syntes du om sex under mensen? Noe ikke jeg foretrekker iallefall, haha. Hver sin smak!

8. Stoler på lett på andre mennesker? Både ja og nei. Jeg ser veldig fort om personen er til å stole på, da jeg blir veldig skjerpet når det kommer til hvor mye jeg ønsker å åpne meg. Veldig få mennesker får høre hvordan jeg har det og mine hemmeligheter.

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

24 kommentarer

Siste innlegg