5 GODE GRUNNER TIL Å LOGGFØRE TRENINGEN DIN!

MYE BLIR BEDRE NÅR DU SKRIVER

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Noe jeg aldri har vært en ekspert på, har det vært å skrive ned hva jeg trener. Da i mange år, har jeg aldri tatt meg tid til det hvis jeg har gått inn for trening. Men, jeg merker selvfølgelig at det er mye som blir bedre hvis jeg gjør det. Derfor var det ikke helt unaturlig for meg å skrive om det, som er veldig viktig for meg og min trening.

5 GODE GRUNNER TIL Å LOGGFØRE TRENINGEN

 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

1. Det gir bedre motivasjon, når du ser fra i går hva du klarte å gjennomføre med treningen. Ikke nok med det, men det gir deg et kick til å bli bedre og bevise for deg selv at du skal jobbe. Jobbe for å utvikle deg bedre.

2. Du får uten tvil en følelse av mestring, når du kan se dag for dag hva du får til. Det er veldig viktig å føle på mestring så ofte som overhode mulig, fordi det løfter deg opp i hverdagen.

3. For oss som er glad i kontroll, kan du virkelig få kjenne på det når du får en oversikt over hva og hvor mye du trener. Du ser en struktur du kan jobbe videre med, men du ser også at du har en viss kontroll.

4. Det blir lettere for deg å se fremgang. Jeg får enda mer lyst til å fortsette med mine mål, når jeg kan se på papiret at jeg utvikler meg. Det er enkelt å glemme hvor mye man klarer å trene, derfor er dette en ekstrem stor fordel.

5. Ditt eget ansvar blir større, når du har noe å se tilbake på. Når du ikke har noe å gå etter, kan det være vanskelig å holde deg innenfor et effektivt program. Been there, done that.. A lot! Så dette er virkelig en boost for meg, det skal sies fra en som har erfaring på å utelukke loggføringen.

Hva er dine tanker om nettopp dette?

20 kommentarer

Siste innlegg