FAVORITT SERIER + 1 GRATIS MÅNED!

Som mange av dere vet, elsker jeg serier fremfor filmer.

Jeg faller veldig fort i en film, ettersom jeg må ha litt spenning å se videre på. Så derfor har jeg både sett og ser på veldig mange serier, gjerne samtidig. Men, det ender jo alltid opp med å plukke ut de absolutt favorittene. Etter at jeg fikk meg viaplay, har jeg fått mange gode tips til nye serier. Ikke bare har dem serier, men også mange spennende dokumentarer jeg elsker å se på. Kanskje litt spesiell stil, fra flere andre, but that’s me. Hvis jeg skal si meg en favoritt utenom tv2 sumo, så er det definitivt Viaplay som jeg har hatt mulighet til å bruke en stund nå.

MINE FAVORITTER PÅ VIAPLAY …

1. Criminal Minds

Dette må nok være min favoritt serie of all time. Jeg har startet fra sesong 1 så mange ganger, men like spennende er den hver eneste gang. Dette er en krimserie som handler om en gjeng fra FBI som er med på å løse ulike saker fra hver episode. I tillegg digger jeg både karakterene og forholdet mellom dem, da det også blir mye vittig.

2. Castle

Dette er en serie som er nokså lik serien over, men det er da selvfølgelig andre karakterer og et litt annet spekter. Hver eneste episode er uendelig spennende, at jeg må fortsette til neste episode. Her finnes det også mye humor, ettersom det er en dramakomedie i tillegg til en krimserie.

3. Varg Veum

Det finnes mange filmer av Varg Veum, men jeg ser det mer som en serie. Det som skjer i hver film, har med de neste å gjøre. Jeg måtte iallefall få med meg alle, for å kunne følge med. Ikke nok med at han som spiller hovedrollen er en genial skuespiller, men denne mener jeg er det beste innen Norsk serie / filmer. Jeg har enda ikke sett en av dem, som ikke er bra og spennende.

4. The Vampire Diaries

Når det kommer til en serie, er det veldig viktig at jeg blir fanget i helst første episode. Slik var det med denne serien, da jeg måtte se den helt til endes. Jeg digger karakterene og det skjer alltid noe nytt, da hvis du følger med. Dette er en typisk dramaserie, der det handler om Elena som må velge mellom to vampyrer. Flere hemmeligheter oppdages i serien og iallefall jeg måtte følge med videre.

5. Friends

Dette er vel kanskje den serien, jeg ser på når jeg er lei meg. Det får meg alltid på bedre humør, da dette er en humorserie sikkert de aller fleste har hørt om. Det handler om en vennegjeng i USA, som bare er vittige rett og slett. Det er ikke for ingenting at denne er kåret til en av tidenes mest suksessfulle serier.

Akkurat nå kan du teste ut Viaplay og få 1 gratis måned via Rabble, HER. På denne tiden er det jo mye som kan sjekkes ut, derfor anbefaler jeg det på det sterkeste hvis du liker og se filmer, serier og mer.

Hva er din favoritt serie?

// Innlegg i samarbeid med Rabble

24 kommentarer

Siste innlegg