STYGGE KOMMENTARER? DA BLOGGER JEG RIKTIG!

NOEN MENNESKER VIL IKKE SE ANDRE LYKKES

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 

Etter at visse negative og stygge kommentarer har begynt å melde seg på bloggen, har jeg begynt å tenke veldig annerledes. Hvorfor skal noen gidde å bruke tid på å trykke inn på bloggen i det hele tatt, bare for å skrive en negativ kommentar? Så enkelt og greit tror ikke jeg noe på, men heller selvfølgelig at noen ikke ønsker å se meg skrive et ganske bra blogg innlegg jeg selv er fornøyd med. Noen mennesker har dessverre utfordringer selv, slik at dem ikke ønsker å se andre lykkes. Dårlig strategi som vil slå tilbake en vakker dag. Jeg vet ikke om jeg skal blir irritert eller syntes synd på dem, egentlig.

EN ting er konstruktiv kritikk, uten hat slenging. Men, jeg ser fort om det er ment konstruktivt eller bare som dritt direkte til meg. Heldigvis får jeg ikke mye av det, men det som kommer lar jeg heller ikke gå inn på meg. Derimot får jeg meg en god latter og jeg vil si at det bare er morsomt, så dere andre kan se hva noen mennesker faktisk skriver til meg.

Hvordan opplever du negative kommentarer?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER

28 kommentarer

Siste innlegg