MINE 8 MEST LESTE BLOGGINNLEGG!

Det er artig å se tilbake på hvilke innlegg, som har fått mest omtale. Det er så veldig opp og ned. Jeg har samlet mine mest leste blogginnlegg, denne måneden. Det er jo en artig måte for andre og få en liten oversikt over hva som blir mest lest på min blogg.

MIN FRAMTID BLE ØDELAGT PÅ BARNESKOLEN OG HER ER HVORFOR!

Dette er kanskje et av mine ærligste innlegg på bloggen, som handler om vonde opplevelser på barneskolen som første til mye spising og angst. Mye i dette innlegget handler også om mobbing.

HELT ÆRLIG ANGÅENDE Å FLYTTE SAMMEN MED KJÆRESTEN

I dette innlegget åpner jeg meg om hvordan det var å flytte sammen med kjæresten, noe jeg ikke hadde forutsett i det hele tatt.

JEG VALGTE Å DROPPE UT AV SKOLEN

Dette innlegget handler om da jeg valgte å droppe ut av skolen, for 5 år siden. En av grunnene var sosial angst, som til slutt gjorde at jeg ikke klarte å ta buss eller gå ut av mitt eget hjem. I tillegg gjorde jeg det beste valget noen sinne, året etter dette.

LA VÆRE Å STJELE MINE BLOGG INNLEGG, TAKK!

Etter at jeg skrev dette innlegget, der jeg var ganske sint, ble heldigvis vedkommende fjernet fra blogg.no! Utrolig kjipt at noen faktisk kopierer over dine egne innlegg og gjør dem til sine egne.

10 RARE TING VI JENTER GJØR UTEN GRUNN

Dette innlegget fikk veldig mange klikk, etter jeg la det ut. Selv syntes jeg det er morsomt å lese slike innlegg, da jeg må ta meg selv i å gjøre ganske mye rart uten å tenke over det.

5 SMINKE PRODUKTER JEG ALDRI BYTTER UT

Jeg har inntrykk av at sminke innlegg er veldig populære, da jeg også selv elsker å lese om nye produkter jeg ikke har testet ut før. Her deler jeg mine 5 beste produkter, som jeg aldri kommer til å bytte ut.

DU SER MEG OVERVEKTIG? JEG SER STYRKE!

Dette innlegget fikk både positive og negative tilbakemeldinger, ettersom jeg kanskje var litt irritert? Egentlig følte jeg ikke det, ettersom jeg kun var dønn ærlig om hvor mye jeg prøver å trene for å holde kroppen min frisk. Jeg er nok mye sterkere kroppslig, enn veldig mange tror.

DU BURDE GÅ NED EN DEL KILO

Dette innlegget skrev jeg kort tid etter en kommentar jeg fikk, angående overvekten min. Hvor vedkommende mente at jeg ikke tar kroppen min seriøs og har helt feil holdning. Trykk på innlegget, hvis du ønsker å se hva jeg svarte!

18 kommentarer

Siste innlegg