TRENING ELLER SLANKING?

PRØVER JEG EGENTLIG Å SLANKE MEG?

Det ser ut på noen kommentarer, at flere ikke tror på meg når jeg sier jeg trener for å bli sterkere og holde meg i form. Når jeg sier holde meg i form, tenker jeg på å holde kroppen i bevegelse og gjøre kroppen sterkere til å klare å yte mer.

.. Jeg vil ikke innrømme at jeg prøver å slanke meg?

Så ærlig jeg er på bloggen, hadde jeg ikke hatt problemer med å skrive om det på flekken. Jeg har lært at det ikke gjør hverken meg selv eller andre bedre, ved å juge på bloggen om hvordan det går. Jeg deler oppturer, i tillegg til nedturer. Om jeg har en dårlig dag, der alt kan være negativt med meg selv – er en helt annen ting. Jeg er et menneske og alle mennesker kan føle det slik, uten at det trenger å bety noe annet.

Jeg vet iallefall at jeg er ærlig med meg selv, når jeg skriver om det her. Hva andre velger å tro, er opp til dem. Jeg kan godt skrive om den dagen jeg ikke er fornøyd med livet, samtidig som jeg kan skrive ærlig om hvordan jeg har det med kroppen min.

Det er som jeg sier, at så lenge kroppen min klarer å gjennomføre det jeg ønsker – så er jeg mer enn fornøyd. Det har jeg grunn til å være.

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

24 kommentarer

Siste innlegg