SVAR PÅ SPØRSMÅL // ENDRE PÅ UTSEENDE, SILIKON, SÅRET ++

SVARER PÅ LITT PERSONLIGE SPØRSMÅL

Jeg håper dere får svar på noe dere har lurt på, i tillegg til at jeg har prøvd å svare så utdypende som mulig. Det har tikket inn litt spørsmål her og der, som jeg tenkte var greit å svare på.

Hvordan tenker du om framtiden, har du noen tanker?

Jeg tenker at jeg ikke ønsker å planlegge for mye av framtiden, fordi jeg vet hvor fort ting kan endre seg. Men, jeg vil ta en utdannelse, begynne på lappen og være så mye med venner, familie og kjæreste som mulig. Jeg tar en dag av gangen, rett og slett.

Har du noen gang tenkt på å endre på utseende, hvis du hadde hatt mulighet? Eventuelt hva?

Jeg har aldri tenkt tanken på å endre på noe som helst, når det gjelder utseende eller kropp. Om jeg så hadde hatt mulighet, ser jeg ikke for meg at jeg ville ha endret på noe.

Har du noen favoritt skjønnhetsprodukter?

Ja, det har jeg! HER har jeg lagt ut mine favoritter, mens jeg også kan legge ved bilde til de beste produktene til ansiktet (skrubb og olje).

Disse var også rimelige i pris, kjøpt på Rituals. Mina absolutt favoritter til rensing av ansiktet, i tillegg til skylling i vann.

Hva er ditt beste triks når det gjelder å komme tilbake igjen i bloggingen?

Mitt beste tips er å lese andre blogger, for å få litt inspirasjon. Sjekk ut weheartit og andre nettsider, slik at du blir inspirert. Det viktigste er at du blogger fordi det er gøy, ikke fordi du føler at du må.

Kommer du til og blogge hele livet?

Jeg kommer til å blogge så lenge jeg syntes det er gøy, ikke hvis jeg føler at jeg må. Jeg ser ikke vitsen med å blogge, for min del, hvis det skal bli et heftig ork. 

Har du mange søsken?

Nei, jeg er enebarn.

Jeg lurer på om du er av typen som er spontan, eller om du legger planer for det meste?

Det kommer veldig an på, egentlig. Men, jeg er vel mest spontan i den grad at jeg elsker å ta ting på sparket. Samtidig elsker jeg å bestille en sydentur for eksempel, for så å glede seg til turen. Jeg kan bli veldig rastløs, hvis jeg har ting å gjøre som er langt fremover i tid.

Hva sårer det mest, av det andre mennesker kan si til deg?

Jeg bryr meg aldri om kommentarer rettet til meg, med tanke på hvordan jeg er eller ser ut. Men, noe jeg virkelig kan bli såret av, er når noen forteller meg at jeg ikke er til å stole på og slike ting. Samtidig som jeg hater å høre ting som angår familien min, bare for å såre meg.

Hva syntes du om jenter som har tatt silikon?

Jeg syntes at alle mennesker må kunne gjøre akkurat som dem vil, uten at andre skal kritisere dem. Du er sjef i ditt eget liv, som ingen andre har noe med. Selv om du tar for eksempel restylane, så endrer du jo ikke personligheten din. Selvfølgelig er det synd at noen må gjøre slike inngrep, men igjen er det viktig å tenke på at ikke alle avgjørelser er enkle å ta. Alt har en grunn og alle har et valg.

Noe du lurer på til neste ukens spørsmål?

Facebook: HER / Instagram: HER / Youtube HER / Giveaway konkurranse HER

12 kommentarer

Siste innlegg